FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”

Simion Apreutese
Simion Apreutese

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 20:12 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 20:27

Ilie Dumitrescu, 53 de ani, este ofertat să revină în fotbal, ca președinte la UTA, informație dezvăluită în exclusivitate astăzi de GSP.ro - AICI. Cel care i-a făcut propunerea este Simion Apreutese, un om de afaceri dornic să investească la Arad, care o sponsorizează și pe CSA Steaua. 

Ilie Dumitrescu a comentat informația publicată de GSP.ro, și anume că a fost ofertat în culise să vină la UTA în funcția de președinte, nu de antrenor. 

Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”
FCSB - CFR CLUJ
Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Fostul mare internațional admite că e tentat de propunere, însă a subliniat că revenirea lui în fotbal după 12 ani de pauză este condiționată de implicarea lui Simion Apreutese, patronul firmei de transport Alexander Internațional Holding.

Ilie Dumitrescu: „Vreau să fac parte din proiectul UTA”

Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”
Simion Apreutese, în centrul imaginii, a fost în tribune alături de Ilie Dumitrescu (dreapta) la Sepsi - UTA 1-0 (stânga) / FOTO: Captură @Digi Sport

„Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi - UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. 

În primul rând e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului. Dacă nu se va implica, nu am ce să spun... Eu sunt hotărât! 

Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”. 

Momentan, discuțiile sunt avansate pentru preluarea clubului UTA, dar nu exista vreo înțelegere semnată între cele două parți, înțelegere care sperăm că va fi perfectată în viitorul apropiat, astfel încât implicarea pe care ne-o dorim să poată fi concretizată încă din aceasta pauză competițională.
- Comunicat emis de Simion Apreutese

Cine e Simion Apreutese, omul de care depinde revenirea lui Ilie Dumitrescu 

Simion Apreutese este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding. În ultimul an, acesta a reușit să își mărească semnificativ portofoliul. A preluat și transportatorul de marfă Vio Transgrup, din județul Dâmbovița, iar în mai 2021 a dat și o lovitură pe plan internațional, cumpărând operațiunile din Cehia ale firmei Brandl, o companie din domeniul pieselor auto.

Din septembrie 2021, firma lui Simion Simion Apreutese a devenit sponsor și la CSA Steaua. 

Cifra de afaceri anuală a companiilor deținute ar fi de aproximativ 85 de milioane de euro, potrivit Ziarul Financiar. Din septembrie 2021, firma lui Simion Simion Apreutese a devenit sponsor și la CSA Steaua.

Recent, Ioan Apreutese a fost surprins și într-o ipostază altfel. În martie, Cancan publica imagini în care asista la o petrecere cu lăutari. Afaceristul nu s-a sfiit, i-a chemat pe cântăreți la masă și a fost darnic cu ei.

VIDEO Ilie Dumitrescu, propunere pentru cei de la CSA Steaua: „Aș da o sută de euro pe an pentru numele ăsta!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Dănuț Lupu nu le dă șanse celor de la FCSB în lupta la titlu: „Au o echipă de copii, nu sunt constanți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Aprilie 2022, 11:12

ILIE TIGOINEA DUPA CE S A SPOVEDIT SOSESTE DE 1 MAI LA ARAD SI SA VA IMPINGA PACATUL SA NU IESITI CU MIC CU MARE SA L INTAMPINATI SI SA I PUPATI MANA. ILIE TIGOINEA A ANTRENAT APROAPE O DUZINA DE ECHIPE IN 12 LUNI SI DE ATUNCI KANCI. CE LEGATURA EXISTA INTRE ILIE SI FOTBAL ? CA SI NOI TOTI SPECTATOR SAU TELESPECTATOR ASA CA O SA FACA VREO DOUA GRAMEZI DE TREABA.

10158213141399928
Florin Belascu  •  21 Aprilie 2022, 09:22

Adică investitor pe banii statului. Consiliul local și județean să de-a banii, căci in romanica asta e norma, iar " investitorul să ia decizii, să delapidareze societatea, și în final insolvență.

dragdim
dragdim  •  21 Aprilie 2022, 00:03

Altul care vrea sa facă Liverpool într-un an, doi? Campionate și scoli pentru copii, scoli de fotbal adevărate un sa învețe sa facă o preluare, sa dea o pasa și o centrare, de astea avem nevoie. CSS-uri unde copiii sa meargă la școala și sa facă sport in același timp, unde cei talentați și dornici sa facă sport sa fie sprijiniți cu adevărat, nu “academii” pentru copii de bani gata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează