FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

Ilie Dumitrescu, despre mutarea care a adus victoria Craiovei cu FC Argeș + ironii la adresa arbitrului Mladinovici » „Băiatul ăsta nu se uită?”

Ilie Dumitrescu, despre mutarea care a adus victoria Craiovei+ ironii la adresa arbitrului Mladinovici. +12   FOTO
Ilie Dumitrescu, despre mutarea care a adus victoria Craiovei+ ironii la adresa arbitrului Mladinovici.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 07:18 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 09:17

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 55.

Toate detaliile despre CS Universitatea- FC Argeș, AICI!

Vezi AICI programul primei etape din Liga 1!

Defensiva lui Ouzounidis a rezistat 90 de minute în Supercupă, împotriva campioanei CFR Cluj, dar a cedat după 10 secunde în disputa cu FC Argeș. Marius Constantin și Vătăjelu s-au încurcat reciproc, dar Jucie Manuel Lupeta nu a profitat. Șutul său din unghi a fost respins de Pigliacelli.

La finalul meciului, partida a fost analizată de Ilie Dumitrescu, care a explicat unde s-a făcut diferența în duelul din Bănie și cum mutarea inspirată a lui Marinos Ouzounidis a păstrat cele trei puncte la Craiova.

„Trebuie să remarc un lucru interesant, mutarea asta făcută de Ouzounidis, cum a schimbat jocul. A trecut Ivan al doilea vârf, a jucat în aceeași linie cu Koljic, cu Cicâldău care devine al patrulea mijlocaș pe faza defensivă și acoperă banda în fața lui Bancu, dar pe dezvoltarea jocului Cicâldău vine în spatele vârfurilor, Bancu ajunge extremă.

Echipa a avut o consistență pe faza ofensivă. Cîmpanu a intrat bine în interior, Ivan vine ca al doilea atacant și marchează golul. Schimbul ăsta de locuri cu Cicâldău și Ivan a fost mutarea care a decis jocul”, a spus Ilie la emisiunea Digi Sport Special.

Critici pentru Horia Mladinovici

Fostul mare jucător s-a declarat consternat de prestația arbitrului Horia Mladinovici, remarcând eroarea făcută în minutul 69, când Grigore Turda a fost avertizat, deși el fusese faultat.

„Ia uite și faza asta la Cicâldău. Aici e o fază la care îi dă galben jucătorului de la FC Argeș. Băiatul ăsta nu se uită și el la Kuipers, la ăștia care mai arbitrează prin Europa? Sau nu se uită la televizor, cred că nu se uită. Am dat un exemplu, Kuipers, că a arbitrat finala bine. Dar cum lasă jocul...la orice atingere e fault...Cum să-i dai galben celuilalt?”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Cadre din meciul CSU Craiova-FC Argeș

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/fcargestv
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+8 FOTO

Craiova pornește cu dreptul în Liga 1 și se pregătește pentru debutul în preliminariile Conference League. Joi, de la ora 19:00, joacă în Albania, pe terenul lui Laci.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ilie Dumitrescu, după ultima mutare din Liga 1: „E o demonstrație de forță!”

Dinamo a mai ratat o țintă » Și-a pierdut răbdarea și merge în Ungaria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
albalbastru72
albalbastru72  •  18 Iulie 2021, 20:05

Cum adica defensiva lui Ozunidis a cedat dupa 10 secunde?Ce inseamna magaria asta?Am luat cumva gol?Pigliacelli a respins,el nu face parte din defensiva?Ce *** scrie ineptiile astea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  18 Iulie 2021, 13:20
Postat de vasileroaita pe 18 Iulie 2021, 10:03

CSU va ajunge in Play-Out. Nu joaca nimic.

In primul rand ,la inceput de sezon nicio echipa nu joaca bine.In al doilea rand cu echipe gen Ac ademica,FC Arges Targoviste ,etc. nici nu se poate juca fotbal pentru ca se apara cu toata echipa si mizeaza doar pe contraatacuri norocoase.O sa mai vezi astfel de jocuri.

ionica007
ionica007  •  18 Iulie 2021, 11:54
Postat de marcelclujnapoca pe 18 Iulie 2021, 09:51

Daca fac greselile care le-au facut cu Arges le va fi greu in Europa ! Eu ke doresc sa ajunga in grupe...ca suntem jos de tot ! Anul trecut au neglijat cupele Europene !

...:)...Vrei sa spui ca ''au fost neglijati'' de cupele europene...:)... La cum joaca, nu m-ar mira sa fie ''neglijati'' si anul asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează