FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

EXCLUSIV / UPDATE Ilie Poenaru a pierdut vestiarul » Jucătorii s-au săturat: „Ăsta cred că mă ia la mișto! Își bate joc de mine” + Reacția antrenorului

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 15:01 / Actualizat duminica, 21 august 2022 19:24

E din nou scandal la UTA! Ultrașii poartă propriul război cu Alexandru Meszar, principalul finanțator, iar vestiarul echipei stă pe un butoi cu pulbere în urma deciziilor pe care Poenaru le ia la echipă.

Ultimul conflict, ținut departe de ochii lumii, este între Poenaru și Desley Ubbink. Cei doi au avut o discuție aprinsă, dar antrenorul a încercat să mascheze tensiunea. 

Încă un antrenor din Liga 1, la un pas să fie demis » Flavius Stoican e favorit să-i ia locul
DEMITERE
Încă un antrenor din Liga 1, la un pas să fie demis » Flavius Stoican e favorit să-i ia locul

Tehnicianul de 45 de ani a ieșit în public și l-a lăudat pe mijlocaș: „În meciul cu U Cluj a intrat foarte bine, a ajutat echipa, a fost disponibil la efort și a făcut și din punct de vedere tehnic-tactic mișcările pe care i le-am cerut”.

Nervi înaintea meciului din Giulești

Ubbink se aștepta să fie titular în Giulești, doar că înaintea meciului a aflat că nu face parte din primul „11” Extrem de nervos, acesta a fost surprins vorbind cu restul colegilor înainte de joc: „Ăsta cred că mă ia la mișto! Își bate joc de mine. Mă laudă în conferințe, apoi nu mă bagă”

Olandezul a prins doar 17 minute pe final, când i-a luat locul lui Otele.

Conflictul cu Ubbink nu este singular. Și cu albanezul Idriz Batha, Poenaru a avut o discuție aprinsă care s-a lăsat cu amenințări.

„Cu duplicitatea asta n-are nicio șansă! Una ne spune la ședințe și la antrenamente și alta se întâmplă înaintea meciurilor. Și-a pus în cap vestiarul și asta n-o să-l ajute cu nimic”, spun jucătorii.

O parte dintre fotbaliști ar fi luat deja legătura cu cei din conducere, cărora le-a fost explicată situația, urmând ca până la meciul cu FCU Craiova, de etapa viitoare, să aibă loc o ședință.

Replica lui Ilie Poenaru: „Cine e frustrat poate să plece!"

Antrenorul arădenilor, Ilie Poenaru, a comentat informațiile publicate de GSP.ro. „De când am venit la această echipă, nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni. Nu sunt un tip conflictual, mie îmi place disciplina. Nu știu cine vrea să ne destabilizeze, dar n-o să reușească, pentru că am un vestiar puternic. 

Suntem în creștere și vreau să le transmit celor cărora nu le convine ce fac eu sau nu sunt de acord cu principiile mele că pot să plece! Cine e frustrat poate să plece! Nu a existat niciun conflict cu absolut nimeni”.

Legat de Ubbink, Poenaru a precizat că: „Eu am o relație extrem de deschisă cu el. Așa cum o am și cu restul jucătorilor. Este adevărat că am avut o discuție față-n față cu el și i-am transmis ce am avut de transmis. La fel, el mi-a spus ce-și dorește și cum se prezenta situația lui în momentul respectiv. 

Nu vreau să intru în detalii, pentru că a fost vorba de o discuție privată. Eu am discuții deschise cu jucătorii mei, comunicăm și încercăm să reglăm situația. Așa a fost și acum când am discutat cu el și nu a fost absolut niciun conflict”.

Batha a fost suspendat la meciul cu U Cluj după ce-a primit patru cartonașe galbene. N-a fost exclus din lot, nu s-a supărat nimeni pe el, n-a existat un conflict. Faptul că sâmbătă seară a primit din nou cartonașe galbene și apoi a fost eliminat este o altă discuție

Ilie Poenaru, antrenor UTA Arad

Reacțiile lui Idriz Batha și Desley Ubbink după apariția articolului

În urma apariției articolului, Idriz Batha și Desley Ubbink și-au prezentat versiunile.

„Nu am nicio problemă cu antrenorul, nici el nu are cu mine, toată lumea știe asta. Suntem împreună și suntem concentrați de fiecare dată. Nu este nicio problemă în vestiar, trebuie să rămânem uniți în continuare până la sfârșitul sezonului”, a precizat Batha.

Pe aceeași lungime de undă a fost și Ubbink: „Nu am spus așa ceva și nici nu am fost nervos că nu am jucat. Știam de la începutul săptămânii și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul”.

Atmosferă fantastică în Giulești la derby-ul etapei! 13.000 de fani fac un adevărat spectacol

CITEȘTE ȘI:

Noul „Giulești”, tărâmul golurilor de basm » 5 reușite senzaționale în decurs de 5 luni pe noua arenă a Rapidului
RAPID
Noul „Giulești”, tărâmul golurilor de basm » 5 reușite senzaționale în decurs de 5 luni pe noua arenă a Rapidului
„Torpila” lui Junior Morais a ridicat în picioare cei 13.000 de fani din Giulești: „Știți povestea cu Făt-Frumos?”
RAPID - UTA
„Torpila” lui Junior Morais a ridicat în picioare cei 13.000 de fani din Giulești: „Știți povestea cu Făt-Frumos?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dinamo100
dinamo100  •  22 August 2022, 11:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  21 August 2022, 19:17

Pai cum, daca vrei sa vinzi, ceri sase sute de mii pe un jucator , adica 600000… pe Hubink, luat gratis,? Ai probleme cu capul, da l ma in Franta, Anglia, sau Emirate pe 100000, adica pe una suta mii, dar nu fi nesimtit sa ceri aici acest pret!

81mada
81mada  •  21 August 2022, 18:21

Bogdan Apostu e. Ii are pe amandoi, acum ceva timp se lauda ca are oferte pentru ei, probabil vrea sa i vanda, iar daca astia doi nu joaca nu are ce vinde! Clasic romanesc

Vezi toate comentariile (12)
Comentează