FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CLINCENI 2-2

Ilie Poenaru, salvat în prelungirile partidei cu Chindia: „Nu știu ce aș fi făcut”

Ilie Poenaru (44 de ani) rămâne antrenorul celor de la Clinceni, după remiza obținută cu Chindia Târgoviște, scor 2-2.
Ilie Poenaru (44 de ani) rămâne antrenorul celor de la Clinceni, după remiza obținută cu Chindia Târgoviște, scor 2-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 20:55 / Actualizat vineri, 20 august 2021 21:15

Ilie Poenaru (44 de ani) rămâne antrenorul celor de la Clinceni, după remiza obținută cu Chindia Târgoviște, scor 2-2. 

Ilie Poenaru și-a jucat postul în partida cu Chindia Târgoviște. Primarul din Clinceni i-a oferit un ultimatum: dacă pierde, va fi dat afară. Poenaru a vrut la rândul lui să demisioneze încă de runda trecută, dar deznodământul a fost amânat de rugămințile jucătorilor. 

Ilie Poenaru și-a salvat postul cu un gol în prelungiri

„Respirăm puțin. Din punct de vedere defensiv am stat foarte bine, ne-am creat și câteva ocazii. În mare parte, prima repriză a fost a noastră. Dar cum se întâmplă la noi, primim foarte ușor gol, pe o lipsă de comunicare, de atenție. Nu am mai început la fel de bine partea secundă, Chindia a accelerat și de aici ne-am clătinat puțin.

Nu știu ce aș fi făcut dacă pierdeam. În minutul 92 eram concentrat la joc și credeam că o să egalăm. De asta am și schimbat sistemul, să venim cu centrări, am băgat doi atacanți. Simțeam că o să marcăm. Le-am spus să creadă mai mult. Nu mă gândeam la absolut nimic, doar la joc.

Le-am spus mai multe în vestiar. În primul rând, lucruri motivaționale. Să fie mai pozitivi, să aibă încredere în ei. Sunt jucători buni, de caracter, dar rezultatele te apasă. Trebuie să fie bărbați!”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport+. 

Nu sunt problemele financiare atât de grave. Deocamdată toată lumea este cu banii la zi. Nu este nicio problemă. Avem susținere din partea tuturor. Nu văd de ce nu ar fi performanțe. Noi, ca staff, suntem datori. Și vom reuși până la urmă!
- Ilie Poenaru

Academica Clinceni, ultima în Liga 1 

Academica Clinceni are un start dezastruos de sezon. A obținut un singur punct în primele 6 partide, perioada în care a marcat doar 5 goluri și a încasat 12.

Runda viitoare, ilfovenii primesc vizita nou-promovatei CS Mioveni. Partida se va juca pe stadionul lui Dinamo. Arena din Clinceni este indisponibilă din cauza unor lucrări la gazon.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Incident șocant înainte de Farul - Dinamo! Personalul medical, amenințat cu cuțitul de un oficial al gazdelor

Șumudică, nervos la conferința de presă: „Dacă îmi mai puneți astfel de întrebări, o să mă ridic și părăsesc sala”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează