FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică, nervos la conferința de presă: „Dacă îmi mai puneți astfel de întrebări, o să mă ridic și părăsesc sala”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 15:34 / Actualizat vineri, 20 august 2021 18:27

Marius Șumudică, (50 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Argeș din campionat. Antrenorul a fost deranjat de întrebările jurnaliștilor legate de presupusele tensiuni din vestiar.

După ce în urma eșecului cu Steaua Roșie Belgrad, GSP a dezvăluit că între Șumudică și vestiar există o ruptură, antrenorul clujenilor s-a supărat.

„Aș prefera să vorbim despre meciul cu FC Argeș. Dacă imi mai puneți astfel de întrebări o să mă ridic și părăsesc sala. Ar trebui să vă luați detalii din altă parte, pentru că eu nu am ce să comentez mai mult decât că a existat o discuție între mine, conducere și jucători în care s-au spus lucrurilor pe nume. 

Continuă activitatea și probabil veți vedea la ora jocului atitudinea jucătorilor”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

Șumudică, gata să spele rușinea din Europa

Antrenorul clujenilor speră acum să facă uitată rușinea de la Belgrad, unde CFR a pierdut cu 0-4 în fața Stelei Roșii, iar primul meci îl are cu FC Argeș, mai ales după ce a fost reconfirmat de conducerea clubului în funcția de antrenor.

„În afară de acest rezultat negativ și rușinos, realizat la Belgrad, în rest în campionat am arătat forță, am arătat o echipă bine pregătită, care n-am avut probleme din punct de vedere fizic, în condițiile în care suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate din Europa. 

Dacă se dă un comunicat oficial clar din partea conducerii, cred că ăsta e comunicatul. Eu tot timpul am simțit susținere aici, n-am avut niciun fel de probleme cu nimeni din conducere, am stat de vorbă cu toți oamenii din conducere. N-am de ce să mă îndoiesc. Pe orice antrenor rezultatele îl țin în funcție. 

De aceea este un contract semnat, trebuie respectat. N-am ce să reproșez acestui club. Mi-a oferit condițiile necesare performanței și le mulțumesc pentru sprijin. Este important când cel din casa ta este aproape de tine”, a mai spus Șumudică.

Video. Conferința de presă a lui Marius Șumudică înaintea meciului cu FC Argeș:

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Șumudică răspunde după ce Porumboiu a spus că e cu 10 clase sub Iordănescu: „Fac publice mesajele!”

CFR Cluj, comunicat de ultim moment » Ce spune campioana despre situația lui Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 August 2021, 09:36
Postat de senin pe 20 August 2021, 23:41

E clar ca Sumudica nu este agreat de câțiva jucători (după părerea mea gloabe la ora asta): Deac, Camora, Hoban! Sumi ar trebui sa accepte situația creata de fotbaliștii babiti la ora asta, adică un fel de bradosi înțepenite, CFR Cluj este pe craca, dacă Sumudica pleacă de acolo, dar va pierde campionatul chiar dacă va rămâne și cele treivgloabe:Deac, Camira și Hoban vor continua sa joace!

Nu stiu de ce-i bagat in discutie si Hoban-care joaca foarte putin-pentru ca are...39 de ani!Cand e clar ca cel mai„gloaba”e Arlauskis !Si nu isi revine deloc dupa ce s-a intors de la arabi!Sa ne amintim numai de „prestatia” din acel 0-3 cu fcsb-prestatie care si ulterior, a devenit una obisnuita pentru el!In meciurile din preliminariile astea a luat gol la fiecare sut pe poarta!Iar lumea a uitat ca in urma cu doua sezoane in acel 0-1 cu Slavia, a luat un gol neverosimil-neavand nici o reactie!

senin
senin  •  20 August 2021, 23:41

E clar ca Sumudica nu este agreat de câțiva jucători (după părerea mea gloabe la ora asta): Deac, Camora, Hoban! Sumi ar trebui sa accepte situația creata de fotbaliștii babiti la ora asta, adică un fel de bradosi înțepenite, CFR Cluj este pe craca, dacă Sumudica pleacă de acolo, dar va pierde campionatul chiar dacă va rămâne și cele treivgloabe:Deac, Camira și Hoban vor continua sa joace!

zorrozabal
zorrozabal  •  20 August 2021, 20:18
Postat de Carlos Mendoza pe 20 August 2021, 18:06

E greu de înțeles de ce șumuzică e în continuare nervos . Tocmai l-au reconfirmat ardelenii . ăștia sunt oameni de cuvânt . vorbim în doi ani, când se termină contractul .

CFR asteapta sa fie liber Grozavu!Care e si el cu valiza facuta la Sepsi!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează