FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, comunicat de ultim moment » Ce spune campioana despre situația lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a ratat principalul obiectiv trasat de conducere, calificarea în grupele UCL / foto: Raed Krishan
Marius Șumudică a ratat principalul obiectiv trasat de conducere, calificarea în grupele UCL / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 11:39 / Actualizat joi, 19 august 2021 12:01

Într-o perioadă extrem de tulbure din viața clubului, conducerea lui CFR Cluj a emis astăzi un comunicat în care asigură că Marius Șumudică va continua în „Gruia”, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din preliminariile cupelor europene. 

Totodată, oficialii CFR-ului neagă și existența unui conflict între Șumudică și liderii vestiarului campioanei

Realitatea ar fi însă alta. Jucătorii s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei și nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze.

Comunicat CFR Cluj: „Nu a existat un conflict între antrenor și jucătorii echipei”

Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări: Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică. 

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat. 

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câtigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană. 

Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, iar mai presus de toate suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile. În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului - Conducerea clubului CFR 1907 Cluj Cluj-Napoca 19 august 2021 

Șumudică a pus tunurile pe jucători după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a reacționat dur după înfrângerea usturătoare suferită de campioana României cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4.

„N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C. Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am avut tăria să recunosc când am greșit, dar de data asta cred că ar fi trebuit să fie 6-7 jucători lângă mine, aici, să vă explice ei ce s-a întâmplat

Anii trecuți jucau Burcă, Vinicius, era Bordeianu în fața apărării, Djokovic. Eu improvizez, Bouhenna și Chipciu s-au accidentat, Păun a luat cartonaș roșu. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren?”, a spus Șumudică.

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama?

VIDEO Iosif Rotariu, mesaj-manifest după umilințele trăite de români în Europa: „Noi nu vrem să înțelegem un lucru”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică, ironizat de fostul antrenor de la CFR: „Și maseurul califica echipa cu cei din Gibraltar și Bosnia! Eram sigur că aici se ajunge”

Dan Petrescu își anunță revenirea la CFR Cluj: „Cu siguranţă mă voi întoarce! Bani la performanță, bonusuri mari”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 August 2021, 09:28

Sa nu te increzi in comunicatele celor de la CFR Cluj! Acum esti batut in cuie la conducerea echipei pentru ca, in secunda urmatoare, sa te trezesti ca esti... demis! Este modul ascuns de "lucru" a echipei de comincatori de pe Feleac!

bercean
bercean  •  20 August 2021, 08:13

Cand cfr reconfirma antrenorul e clar ca e pe faras, probabil saptamana viitoare dupa infrangerea cu steaua rosie sumudica va fi dat afara, in liga 1 nu vor fi emotii intotdeuna se gaseste vreun kovacs, hategan, corpodean sau coltescu sa salveze cfr.

10215884152316259
Ali Saihan  •  19 August 2021, 22:40

O avea și Șumudica vina lui dar cu babalăcii din echipă nu poți lupta în Europa să fim sinceri, Camora, Deac.. Deac cănd aleargă zici ca are frâna de mănă trasă, pe bune o avea el rezistență dar nu ajunge, De Camora ce să mai zic, jucător de națională pe bune???

Vezi toate comentariile (62)
Comentează