FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică răspunde după ce Porumboiu a spus că e cu 10 clase sub Iordănescu: „Fac publice mesajele!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 23:24 / Actualizat vineri, 20 august 2021 07:35

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, susține că va face publice o serie de mesaje prin care să conteste ceea ce a declarat Adrian Porumboiu, fostul său patron de la FC Vaslui, deunăzi despre el: „Edi Iordănescu e cu 10 clase peste! Îi făcea tactica la Vaslui!”.

  • Iordănescu a fost „secundul” lui Șumudică la FC Vaslui la începutul sezonului 2012-2013. În același an, Edward a ocupat o scurtă perioadă de timp postul de interimar la formația din Moldova.

„O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România”, a declarat Șumudică la „Digi Sport Special”.

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu
FCSB
„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu

Nu vreau să comentez, m-a onorat, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat. Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, așa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Adrian Porumboiu: „Iordănescu are 10 clase peste Șumudică”

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a comentat numirea lui Edward Iordănescu (43 de ani) și s-a amuzat pe seama planului lui Gigi Becali de a nu se mai implica la FCSB.

„Asta e cea mai bună glumă! (n.r. - a început să râdă). Îl vedeți pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. El vorbește frumos... O să ceară voie de la preot ca să vorbească. O să-i dea voie și el o să ne zică «Mi-a dat duhovnicul voie». Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta.

Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede. 

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. La Vaslui, el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”, a spus Porumboiu la Pro X.

Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ce înseamnă venirea lui Iordănescu la FCSB: 3 schimbări imediate pe care le poate produce

Gigi Becali și-a umilit vedeta în direct: „De unde să știu că e atât de mortăciune?”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
117408933961919
Stan Saitan  •  21 August 2021, 00:07

Acum mi-e mila de edy dar cred ca si-o ia de la cfr.

corectu
corectu  •  20 August 2021, 15:57

Cu siguranță nu se va întâmpla nimic.Că așa e în fotbal.Toți se pricep la blaturi,”șmecherii”cu arbitri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qcod
qcod  •  20 August 2021, 14:42

https://cfr1907cluj-fan-club.blogspot.com/2021/08/fc-arges-cfr-cluj-sumudica-e-foarte.html

Vezi toate comentariile (35)
Comentează