FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu

Edi Iordănescu / Sursă foto: Facebook
Edi Iordănescu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 07:20 / Actualizat vineri, 20 august 2021 09:43

Edi Iordănescu, noul tehnician al celor de la FCSB, a oferit o nouă reacție în această dimineață în disputa născută involuntar cu Marius Șumudică. Totul a pornit după ce Adrian Porumboiu a declarat că „Edi are 10 clase peste Șumudică”.

  • CONTEXT: Iordănescu a fost „secundul” lui Șumudică la FC Vaslui la începutul sezonului 2012-2013. În același an, Edward a ocupat o scurtă perioadă de timp postul de interimar la formația din Moldova.

După ce Șumudică a afirmat joi seară că „va face publice unele mesaje din perioada Vaslui”, Edi Iordănescu a reacționat astăzi, la prima oră, pe contul său de Facebook.

PCH, protest în miez de noapte la sediul Digi » Ce nemulțumiri au suporterii lui Dinamo
FARUL - DINAMO
PCH, protest în miez de noapte la sediul Digi » Ce nemulțumiri au suporterii lui Dinamo

Edi Iordănescu: „Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape”

„Nu m-am considerat niciodata superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu ma consider nici mai destept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregatit. Nu sunt intr-o concurenta cu cineva, decat cu mine insumi. 

Mereu lupta si preocuparea mea a fost ca eu sa progresez, sa ma dezvolt profesional si sa fiu mai bun in fiecare zi. Imi respect total colegii de meserie si consider ca Romania are antrenori foarte buni, iar Sumi este unul dintre ei. 

A castigat trofee, a lucrat si confirmat in strainatate si ii cunosc pasiunea si priceperea. Imi pare rau ca ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o. Imi doresc ca Sumi sa fie mai bun ca si mine, iar eu sa castig la Cluj peste 2 etape”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook, dis-de-dimineață. 

Pe 29 august, la Cluj, FCSB, echipa lui Edi Iordănescu are derby cu CFR Cluj, echipa antrentă de Marius Șumudică.

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”
FCSB
Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

„O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România”.
 - Marius Șumudică, la Digi Sport Special

Adrian Porumboiu: „Iordănescu are 10 clase peste Șumudică”

„Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede.

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. La Vaslui, el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”, a spus Porumboiu la Pro X.

VIDEO Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu pune la îndoială clauzele lui Iordănescu la FCSB: „Voi ce credeți?!”

FCSB a câștigat o legendă: „Țin iar cu ei! CSA Steaua e nou-înființată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
orlick
orlick  •  20 August 2021, 18:59
Postat de concret21 pe 20 August 2021, 11:26

Mai bine de jumatate din Liga 2 e tinuta din bani de la stat, din bugete locale care chipurile, se trag tot din bugetul mama al tarii. Asa ca nu te mai da tu viteaz pe aici, ca te contrazici singur.

Concret, n-ai înțeles nimic! Bugetul local e al comunității, la fel ca și echipa, stadionul, etc și e votat de aleșii comunității. Oamenii din localitatea respectivă hotărăsc prin aleșii lor ca vor sa dea bani la fotbal. Bugetul de stat e alcătuit din taxele plătite la stat de toți românii, care se așteaptă ca banii alocați apărării sa fie folosiți chiar pentru armată, nu pentru sport. Statul poate și trebuie sa sprijine sportul de masă, amatorii, nu profesioniștii.

corectu
corectu  •  20 August 2021, 15:53

Porumboiu,ca de obicei umblă cu șopârle.

concret21
concret21  •  20 August 2021, 11:30
Postat de concret21 pe 20 August 2021, 11:26

Mai bine de jumatate din Liga 2 e tinuta din bani de la stat, din bugete locale care chipurile, se trag tot din bugetul mama al tarii. Asa ca nu te mai da tu viteaz pe aici, ca te contrazici singur.

Si in Liga 1 e aceeasi situatie. Echipe precum Clinceni, Voluntari, Mioveni, Chindia, Gaz Metan, toate sunt tinute din bugete locale, din bani publici.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează