FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu pune la îndoială clauzele lui Iordănescu la FCSB: „Voi ce credeți?!”

Ilie Dumitrescu nu crede că toate clauzele din contractul lui Edi Iordănescu la FCSB vor avea valoare în fața tribunalului.
Ilie Dumitrescu nu crede că toate clauzele din contractul lui Edi Iordănescu la FCSB vor avea valoare în fața tribunalului.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 22:20 / Actualizat joi, 19 august 2021 22:25

Ilie Dumitrescu nu crede că toate clauzele din contractul lui Edi Iordănescu la FCSB vor avea valoare în fața tribunalului.

Voi credeți că un tribunal sportiv va lua în calcul clauzele conform cărora Gigi n-are voie să vorbească? Singura clauză corectă e cea de reziliere. Celelalte, că nu poți vorbi, că nu poți ieși public, nu vor fi luate în calcul!

Singura clauză care stă în picioare în contract este aceea care obligă FCSB să plătească 500.000 de euro în cazul în care renunță la Edi”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Am multe clauze în contract, dar mă amendează patronul dacă spun condițiile clauzei de 500.000 de euro. Scopul meu este să câștig bani din performanță, nu din amenzi și clauze de reziliere. Nici după ce am plecat prima oară de la CFR Cluj n-am fost fericit că am luat clauza. N-am venit aici pentru ca la finalul lunii să rup o chitanță și să i-o trimit patronului
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

M-a impresionat cum a gestionat Edi conferința. Impecabil, nota 10! Gigi Becali a făcut o mutare inteligentă. Trebuia să ia această decizie. E greu să ai o exprimare consistentă fără un antrenor cu experiență”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB

Edward Iordănescu a fost junior la Steaua, apoi a trecut ca senior și pe la Rapid, și prin Grecia, la Panionios. S-a retras devreme, din cauza unei accidentări, și a devenit antrenor din 2010, de când Ilie Dumitrescu l-a inclus ca secund în staff-ul lui de la FCSB. Edi a continuat pe urmă și cu Lăcătuș, și cu Ilie Stan. 

În același an în care Dumitrescu l-a angajat la FCSB, Iordănescu avea și o propunere să fi mers la Galatasaray, cu Hagi, însă a preferat să lucreze cu steliștii.

Edi Iordănescu, doar sub Laurențiu Reghecampf dintre antrenorii din Liga 1

Dintre toți ceilalți 15 antrenori din Liga 1, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă.

În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani.

Acest nivel atins de Iordănescu junior e cu atât mai valoros cu cât, în afară de CFR, unde nici n-a petrecut un sezon întreg, chiar adunate meciurile din ambele lui mandate, el a lucrat la echipe care au avut ca obiectiv cel mult accesul în play-off sau în cupele europene: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaș. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu!”

Edi Iordănescu a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile.

„Planul meu, după ce am plecat de la CFR, a fost să merg în străinătate. Am scăpat o oportunitate bună, dar a trecut totul, acum sunt aici. A venit această chemare, am stat față în față cu patronul clubului. Nu a fost prima oară, dar am găsit un om total schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută de dânsul.

Recunosc că după ce am plecat de acolo am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că, fără să verifice, va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte. Am făcut treaba asta cu avocații mei. 

Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am auzit la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna”, a explicat Iordănescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  20 August 2021, 18:44

Profund mirlanesc gestul lui Iordanescu de a-l umili, de a-l pune la zid pe cel care-l plateste facind publica in detaliu intelegerea dintre ei. Era suficient, daca era bine crescut, sa spuna ca are asigurata independenta manageriala si atit, in timp s-ar fi observat cit este de adevarat! Sa spui ca i-ai pus conditii doar ca sa nu le accepte tradeaza multa lipsa de bun simt si ca n-ai plecat de tot din tinutul *** de oaie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  20 August 2021, 09:04

...:)...mai vorbim dupa 2-3 saptamani...:)... CINE poate crede ca jiji se poate reseta?!...:)....

steaua1986.
steaua1986.  •  20 August 2021, 08:52

Are dreptate Ilie, o mascarada asta cu avocatii, clauze, de fapt nu s-a schimbat nimic, tot jiji e principalul cu asumarea lui *** a tuturor schimbarilor din minyutul 25.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close