FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A început să râdă când a auzit planul lui Becali: „Asta e ce mai bună glumă” + „Edi Iordănescu e 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 12:28 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 16:43

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a comentat numirea lui Edward Iordănescu (43 de ani) și s-a amuzat pe seama planului lui Gigi Becali de a nu se mai implica la FCSB.

Sursele GSP au confirmat în zorii zilei de miercuri că Iordănescu jr. și Gigi Becali au bătut palma, după ce Becali a aceptat toate condițiile impunse de antrenor, dar Adrian Porumboiu nu crede că patronul de la FCSB le va respecta.

Adrian Porumboiu s-a amuzat după anunțul lui Becali: „Asta e cea mai bună glumă”

„Asta e cea mai bună glumă! (n.r. - a început să râdă). Îl vedeți pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. El vorbește frumos... O să ceară voie de la preot ca să vorbească. O să-i dea voie și el o să ne zică «Mi-a dat duhovnicul voie». Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta.

Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede. 

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile.  Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”. a spus Adrian Porumboiu la ProX.

VIDEO Primele imagini cu Edi Iordănescu la FCSB

Am spus mereu că vreau război, unitate militară. El asta a cerut, a zis «nea Gigi, fac dictatură militară». Păi eu asta vreau de 10 ani, dar am fost orgolios, voiam să fac eu, să dreg eu.  Ce să caut toată ziua la TV la 64 de ani? Nimeni nu vorbește ca mine, toată ziua. Ia, la revedere, să scap. Dacă mă mai sunați vă zic: «Bă, aveți ceva la cap? Sunați-l pe Edi». Glumesc.

Mi-a zis Edi: «vorbesc cu dumneata luni, despre ce s-a jucat, ce s-a întâmplat, dar de marți nu mai vorbim». Nu doar asta. El a pus clauzele astea în contract, în primul rând. Ce să mai zic? Dacă așa am hotărât și mi-am dat seama că sunt nebun
 – Gigi Becali, marți, la la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Clauzele lui Edi Iordănescu la FCSB:

  • Durata contractului: 9 luni;
  • Salariul: 20.000 de euro pe lună
  • Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;
  • 500.000 euro dacă va fi demis;
  • Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători.

VIDEO Ionuț Badea, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Este momentul în care va începe, din nou, o creștere”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ce înseamnă venirea lui Iordănescu la FCSB: 3 schimbări imediate pe care le poate produce

Gigi Becali și-a umilit vedeta în direct: „De unde să știu că e atât de mortăciune?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
albertinhoo
albertinhoo  •  20 August 2021, 02:54

E posibil ca Sumudica sa fi beneficiat de aportul unor jucatori deja consacrati, precum au fost cei de la Astra. Si sa fie doar un bun motivator! Pentru ca de demonstrat, au demonstrat Olaroiu, Reghecampf si Petrescu. In afara de nea Mircea. Eu nu-l vad nici pe Edi atat de bun, insa are trasee de joc, si are potential. Adica comparati-l pe Anghel cu rapidistul care si-o arata! Sumudica n-are nici caracter, ca daca avea mergea la Rapid. Era deja plin de bani.

talpaiadului
talpaiadului  •  19 August 2021, 02:39
Postat de risc_mix pe 18 August 2021, 13:14

A mai scazut putin salariul. Azi dimineata era 20.000/luna. Pana diseara, daca o tinti tot asa, antreneaza gratis

De dimineata era 20.000 pe luna, acum e 10.000 pe pamant :)

gicab
gicab  •  18 August 2021, 14:14
Postat de cirus11 pe 18 August 2021, 14:00

Adica o sa avem garantata medalia de bronz?

Vom câștiga Corendon cup de doua ori pe an

Vezi toate comentariile (11)
Comentează