FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

EXCLUSIV Ilie Poenaru, declarație războinică din carantină: „Vrem victoria cu FCSB și locul 4!”

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 09:44 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 10:02

Ilie Poenaru (44 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, va urmări meciul din această seară, cu FCSB, din fața televizorului, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Academica Clinceni va avea un mare handicap în această seară, în fața liderului. Trei jucători ai ilfovenilor au fost depistați pozitiv cu COVID-19 la testarea efectuată înainte de meci, asemenea antrenorului Ilie Poenaru. Astfel, Academica va fi fără „principal” la marginea terenului și cu lotul decimat. În absența lui Poenaru, Marin Dună va acționa ca A1.

Ilie Poenaru: „Și noi avem probleme, și FCSB are”

„Nu e plăcut. Nu am mai stat închis în casă de mult timp, de la perioada în care a apărut COVID. Nu este OK, deja mi-e dor de băieți, de teren, de fotbal, chiar dacă au trecut doar două zile. Parcă au trecut luni. E foarte greu, dar țin legătura prin telefon, Skype, am vorbit, am pus la punct. Nu e nicio problemă, am un staff foarte bun, competent, ei știu ce trebuie să facă. Iar lotul este echilibrat, cu experiență, nu îmi fac griji.

Când ești acolo, la fața locului, e diferit. La televzior nu prinzi tot cadrul, sunt momente care nu se văd. Din fața televizorului sunt greu de luat deciziile, dar o să țin legătura printr-un colaborator și sunt sigur că Marin Dună, la experiența pe care o are, transmite informațiile. Nu ar fi o problemă ca el să transmită tot ceea ce îmi doream și eu. Dar la astfel de meciuri ține mai mult de jucători, ceea ce le transmitem noi contează, dar e mai important ce fac ei pe teren.

Și ei au probleme, și noi avem, suntem decimați într-un fel sau altul. Avem jucători cu puține antrenamente, abia reveniți după COVID, juniori. FCSB are la dispoziție jucători valoroși, cu maturitate bună, care pot face diferența. Știm aceste lucruri, le-am analizat. Important e cum gestionăm aceste momente”, a spus Ilie Poenaru, într-o intervenție la GSP Live. 

Ilie Poenaru: „Vrem locul 4!”

În continuare, Poenaru a spus că Academica vizează locul 4 în acest sezon. Poziție pe care ar urca cu o victorie cu FCSB în această seară.

„Nu e exagerat, ne-am dat seama că am realizat ceva incredibil de frumos, că putem mai mult. De ce să nu sperăm? De ce să nu fie anul acesta 2 în 1? Ne dorim locul 4, este un obiectiv pe care ni l-am impus noi, staff-ul și jucătorii, pentru a avea o motivație în plus. Să vedem dacă vom reuși. 

Ne dorim victoria în această seară, vom vedea. Știm de ce este în stare FCSB, este o echipă foarte bună, dar avem șansa noastră, pe care o vom juca. Am fost în stare să obținem rezultate bune cu echipele mari, cred că suntem în continuare în stare să facem rezultate bune, să obținem locul 4”.

Mai multe știri din Liga 1:

Sfatul unui mare dinamovist pentru jucătorii lui Dinamo: „Să intre pe teren cu furie, să aibă ochii roșii!”

Marius Croitoru îi ia tare pe olteni: „N-am văzut nimic la voi, doar mingi lungi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
aius
aius  •  22 Aprilie 2021, 13:54

Tare ! :)))

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  22 Aprilie 2021, 12:53
Postat de paolo10 pe 22 Aprilie 2021, 12:44

2-0 pt *** astăzi. Garantat “oli” morutan da un gol. Poenarule sa îți fie Rușine! Esti vasal ca fratele tău Croitoru!

Pe Poenaru l-a afectat covid și la creier, că nu mai știe ce vorbește. Cică "jucători [...] cu maturitate bună".

paolo10
paolo10  •  22 Aprilie 2021, 12:45
Postat de pson1 pe 22 Aprilie 2021, 12:09

Te inteleg. Si FC FCSB II a jucat la rupere cu Steaua. De aceea au si avut 2 jucatori eliminati. Ba chiar trebuia eliminat si Octavian Popescu.

Tava Popescu

Vezi toate comentariile (22)
Comentează