FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - UTA 2-0

Pe cine i s-a pus pata lui Ilie Poenaru, după eșecul cu Farul: „Nu ai voie să te comporți așa!”

Farul Constanța a învins-o pe UTA, scor 2-0, și continuă să conducă ierarhia Superligii. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a remarcat mai multe greșeli în jocul formației lui.
Farul Constanța a învins-o pe UTA, scor 2-0, și continuă să conducă ierarhia Superligii. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a remarcat mai multe greșeli în jocul formației lui.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 21:24 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 21:38

Farul Constanța a învins-o pe UTA, scor 2-0, și continuă să conducă ierarhia Superligii. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, i-a reproșat albanezului Idriz Batha (30 de ani) penalty-ul comis în minutul 17. 

Farul a deschis scorul dintr-un penalty scos de Denis Alibec în minutul 17. Idriz Batha a fost depășit ușor de atacantul constănțean, apoi i-a pus neglijent o mână în spate. Ilie Poenaru nu a trecut cu vederea această greșeală.

Penalty destul de ușor acordat în Farul - UTA » Alibec a scos maximum dintr-o fază la limită
Farul - UTA
Penalty destul de ușor acordat în Farul - UTA » Alibec a scos maximum dintr-o fază la limită

Ilie Poenaru, după Farul - UTA 2-0

„E frustrare și dezamăgire. Am echilibrat, am făcut un meci bun, am avut atitudine, dar fotbalul te pedepsește. O înlănțuire de greșeli. Nu ai voie să te comporți așa la faza penalty-ului. Am fost lipsiți de reacție la goluri. Asta e situația. 

Avem un penalty, nu marcăm. Dacă marcam, alta era situația. Au câștigat meritat. E normal să îl consolez pe Postolachi. Este un jucător tânăr, îi lipsește maturitatea. Ratează atacanții mari, nu putem să îl găsim pe el vinovat. Eu sunt principalul vinovat.

Dacă nu eliminăm aceste greșeli, avem probleme. Când vom face așa și vom fi mai concentrați, nu vor mai apărea asemenea greșeli.

Imediat după gol, am avut o reacție, dar nu ne-am creat mai multe situații. Totul a fost întârziat, în doi timpi, și de aici și rezultatul final. A fost o deplasare lungă și obositoare, dar nu trebuie să ne găsim scuze. Nu avem scuze pentru acest rezultat”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport. 

VIDEO Gheorghe Hagi: „Progresul fotbalului românesc e lent! Firmele trebuie să vină să susțină sportul, cultura și sănătatea!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Șampania” din jocul Craiovei a fost mai degrabă un „sifon” » Cifrele InStat nu îi dau dreptate lui Rădoi!

EXCLUSIV Adrian Mititelu i-a stabilit soarta lui Marius Croitoru! Ce se întâmplă la FCU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează