FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - UTA 2-0

Primul meci, primele probleme! Ilie Poenaru: „Asta e țara în care trăim!”

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 21:26 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 21:27

FC Argeș a învins-o pe UTA, scor 2-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor, dar a găsit și o serie de explicații pentru rezultat. 

Ilie Poenaru dă vina pe oboseală și pe lipsa de omogenitate, dar le promite fanilor că fața echipei se va schimba în rundele următoare.

Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”
CFR Cluj
Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”

Ilie Poenaru, după FC Argeș - UTA 2-0

„Un meci slab din partea noastră. Trebuie să felicităm FC Argeș. Scorul putea să fie mai mare. Nu ne-am prezentat cum ne-am dorit. Dacă suntem bărbați trebuie să acceptăm, să lucrăm mai mult săptămâna viitoare. Am primit goluri foarte ușor, lipsă de sincronizare, lipsă de reacție.

Când începi meciul cu 1-0, gol primit în minutul 1, te afectează din punct de vedere mental. Asta e viața, nu vreau să caut scuze, alibiuri, dar faptul că ți se accidentează doi jucători cu o zi înaintea meciului...

Am făcut 8 ore cu autocarul. Asta e țara în care trăim, nu avem autostrăzi.. Asta e, nu mai caut nicio scuză. Ei au fost mai proaspeți. Se vede o lipsă de omogenitate, lipsă de prospețime. Vom face schimbări”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Am stat de vorbă cu jucătorii după meci și le-am spus ce vreau. Dacă pleacă Miculescu nu ne mai îndeplinim obiectivele? E important pentru noi, nu se pune problema să plece acum
- Ilie Poenaru, antrenor UTA

Citește și alte știri din Liga 1:

Previziune sumbră pentru CFR Cluj: „Dacă nu ajunge în grupe, mă aștept la insolvență”

Hagi, avertisment pentru Alibec și ceilalți jucători transferați: „Nu contează numele. Nu e ușor să joci la Farul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pirusis
pirusis  •  17 Iulie 2022, 10:20

Felicitări FC Argeș! Chiar dacă am jucat fără Turda, Șerban n-a fost nici rezervă...Celestine nu a nici rezervă cred și mi se pare foarte bun. Isfan... Încă nu a confirmat cu Uta.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  17 Iulie 2022, 08:15

Asa tara asa antrenori. Te uiti in Liga superluga si ce sa vezi?! Antrenori de chiftele cam pe la toate echipele. Vai de fotbalul romanesc cu astia produsi de maestrul Stoichita..

Alex1965
Alex1965  •  16 Iulie 2022, 23:09
Postat de dobrin pe 16 Iulie 2022, 22:00

"Nu vreau sa caut scuze, dar s-au accidentat doi jucatori, am mai facut si 8 ore cu autocarul". Sa ne lamureasca si pe noi: cauta sau nu cauta?

Concluzia o trage fiecare.Vom vedea ce va face pe viitor.Primele 2-3 etepe sunt de tatonare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close