FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ilie Poenaru joacă tare cu Bogdan Vintilă: „Am stat și am analizat foarte mult. Îmi doresc să antrenez FCSB”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 17:11

Clinceniul se luptă să scape de L2, dar Ilie Poenaru poate rămâne în prima ligă și din sezonul viitor.

Dacă Vintilă nu aduce titlul în Berceni pentru FCSB, sunt șanse mari să fie dat afară. Dar salvarea vine tot dintr-o comună de lângă București. Ilie Poenaru e gata să lucreze cu Gigi Becali.

"Da, îmi doresc să antrenez FCSB. Nu există antrenor, mai ales dintre cei tineri, care să nu își dorească să antreneze echipe ca FCSB, CFR Cluj sau Craiova. Sunt echipele de top acum la noi, care au bugete si condiții foarte bune. E clar că îți dorești asta, e cu totul altceva, te motivează", a spus Poenaru pentru Antena Sport.

Pe antrenorul de 43 de ani nu-l sperie implicarea patronului: "Mai sunt și alți patroni care se implică, chiar dacă ei nu apar și nu arată. E important ca în discuțiile cu domnul Becali să ai argumente tot timpul. Iar acele argumente trebuie demonstrate. Dacă îți ies,e foarte ușor de lucrat cu domnul Becali".

Poenaru a mai fost dorit de Becali, dar a spus pas ofertei: "Am stat și am analizat foarte mult. Eu sunt genul căruia, dacă începe o treabă undeva, îi place să o și termine. Că o termin bine sau rău, îmi place să o termin și abia după aceea să intru într-o discuție cu alt club".

Amintiri amuzante ale lui Ilie Poenaru cu Basarab Panduru

CITEȘTE ȘI:

DESCARCĂ DE AICI modelul de declarație pe proprie răspundere pe care o poți utiliza în perioada stării de alertă

Cum a gestionat România criza COVID-19 » Concluziile studiului realizat de Universitatea Oxford

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  15 Mai 2020, 21:03

Deh, ce să zic, a devenit un ideal pentru toți începătorii să vină la FCSB și să-și formeze mâna. FCSB nu este un banc de încercări domnule Poenaru și oricum dumneavoastră mai aveți un drum lung, lung până să puteți fi considerat antrenor, adică trebuie mai întâi să vă luați licența. După aceea, mai mergeți dumneavoastră pe la două trei echipe din România cu care obțineți calificarea în UEFA Europe League și sunteți bun să participați la discuții pentru preluarea FCSB. Mă tem însă domnule Poenaru că în toată activitatea dumneavoastră de antrenor pe care o mai aveți la dispoziție nu veți reuși să vă îndepliniți acest ideal. O alternativă ar fi să vă puneți pofta în cui ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează