FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI

Ilie Stan a demisionat de la Victoria Brăneşti: "Nu-mi reproşez nimic!"

Locul demisionarului Ilie Stan va fi luat de secundul Ciprian Urican
Locul demisionarului Ilie Stan va fi luat de secundul Ciprian Urican

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 21:15

Stan a plecat de la Brăneşti, convins că nu mai poate evita retrogradarea

Ilie Stan a demisionat ieri dimineaţă din funcţia de antrenor principal al echipei Victoria Brăneşti, ca urmare a seriei dezastruoase de rezultate din 2011: 9 meciuri, 0 victorii!

- Domnule Ilie Stan, ce v-a determinat să demisionaţi?
- Împreună cu şefii am decis că e mai bine să renunţ. Jucătorii nu mai erau motivaţi, nu mai puteam face performanţă în aceste condiţii, psihic, erau la pămînt. Salariile erau mici... Într-o lume a fotbalului în care banul înseamnă totul, atît am putut să fac.

- Aţi simţit că n-aţi mai fi fost dorit de jucători?
- Nu, nu se pune aşa problema! Băieţii au jucat de multe ori la un nivel mai înalt decît valoarea lor. Problema a fost motivarea, nu am reuşit să îi motivez pînă la sfîrşit. La meciul pierdut clar la Tîrgu Mureş erau terminaţi, nici nu înţelegeau ce le spun.

- Dumneavoastră ce vă reproşaţi?
- Nimic! De 3 ani nu am avut o zi liberă. Am muncit cu sufletul şi cred că nimeni nu mă poate acuza. Altele au fost motivele pentru care nu am reuşit în prima ligă: a fost problema terenului propriu, lipsa gazoanelor de antrenament, ghinioanele şi arbitrajele potrivnice. În aceste condiţii, am avut o misiune imposibilă.

- Aveţi oferte?
- Marţi noaptea am luat hotărîrea să renunţ, deci am timp să primesc oferte. Sînt sigur că oamenii de fotbal au văzut de ce sînt în stare şi vor ţine cont. Sînt deschis la negocieri.

4 puncte din 27 posibile a strîns Brăneştiul în 2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mizzzerya
mizzzerya  •  21 Aprilie 2011, 05:19

vaaaaaaiiiiiii saraciiiiiiiii.....de aia nu au valoare , ca nu sunt platiti destul . adica daca aveau 1 mil euro pe luna fiecare luau campionatul , nu ???? Iar Ilie Stan "si-a salvat imaginea" , nu ??? Adica i s-a promis ca ramane in divizie si nu se poate pentru ca exista un profesionist pe nume GRIGORAS care fara sa se planga i-a luat locul in divizie , si acum nu mai are cine sa cada , nu ??? ...si e tare suparat :) ... nu-i nimic ...o sa curga ofertele .....lol mama, mama , ce va mai incurca pe voi oamenii care chiar stiu meserie ..... :) ...este ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează