FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ilie Stan explică haosul de la FCSB înainte de meciul cu Dinamo: „Nu îl critic pe Vintilă, dar nu-i normal! De asta are atâția accidentați”

Bogdan Vintilă
Bogdan Vintilă

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 11:12 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 14:28

Fostul jucător și antrenor de la FCSB, Ilie Stan (52 de ani), a fost invitat la GSP Live, unde a vorbit despre derby-ul din această seară din Cupa României, Dinamo – FCSB, și despre haosul de la echipa lui Gigi Becali. 

  • Dinamo și FCSB se vor întâlni în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

„Întotdeauna au fost meciuri echilibrate între cele două echipe, iar în ultima perioadă și spectaculoase. Dar mai mult la nivel de suporteri, mai puțin fotbalistic. Sunt curios cum va fi meciul diseară, fără suporteri. Sunt două echipe rănite în orgoliu, cred că va fi un meci echilibrat”
Ilie Stan la GSP Live

VIDEO Ilie Stan despre accidentările de la FCSB: „Nu au făcut o pregătire bună”

EXCLUSIV VIDEO Ilie Stan explică haosul de la FCSB înainte de meciul cu Dinamo: „Nu îl critic pe Vintilă, dar nu-i normal! De asta are atâția accidentați”

În direct la GSP Live, Ilie Stan a discutat despre valul de accidentări de la FCSB și a explicat motivul pentru care lista de jucători accidentați a roș-albaștrilor este atât de lungă. 

„Eu când am văzut prima etapă, CFR – Steaua, am văzut o diferență de atitudine între cele două echipe. Cei de la Steaua au fost mult mai proaspeți, iar cei de la CFR puțin mai „obosiți”. Știu că Petrescu face o pregătire foarte bună, iar având un lot mai bătrân este nevoie și de această descărcare fizică. Ei ar trebuie să intre în a treia sau a patra etapă în procentaj 100%, din punct de vedere fizic. 

În schimb, Steaua nu a făcut o pregătire atât de bună și s-a văzut la jocuri. Au avut prospețime în primul meci, iar apoi au intervenit accidentările. Asta cred eu că a făcut diferența și face în continuare. Este greu când ai două accidentări cu rupturi de ligamente în primul joc. Ceva nu a mers acolo. Nu îl critic pe Vintilă, dar e ceva care nu-i normal. La meciul cu CFR au făcut un efort extraordinar și nu au fost pregătiți ca să-l facă. De aici au intervenit accidentări”.  

Accidentații din lotul FCSB: 

  • Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga)
  • Răzvan Oaidă (22 de ani, mijlocaș central)
  • Lucian Filip (29 de ani, mijlocaș central)
  • Dragoș Nedelcu (23 de ani, mijlocaș central)
  • Aristidis Soiledis (29 de ani, fundaș stânga)
  • Ionuț Panțîru (24 de ani, fundaș stânga)
  • Iulian Cristea (25 de ani, fundaș central)

Citește și alte știri de la GSP Live: 

Culisele plecării lui Iordănescu de la Gaz, dezvăluite chiar de unul dintre secunzi: “A fost un clinci care a degenerat” + noul Gigi Becali: cum se bagă Mărginean peste antrenori

Scandal rasist în Liga 1. Antrenorul își acuză conducătorul de club: „Nu a vrut un jucător pe teren pentru că e de altă etnie” + dialog aprins la GSP Live

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  25 Iunie 2020, 22:57

Aia cu 52% e o gluma de adormit copiii

farasportincazarma
farasportincazarma  •  25 Iunie 2020, 17:36

Nimic nou, aceleasi plantoane ridicole puse la net de comandantul suprem al Cazematei Staliniste a Armatei-CSA, care se inghesuie pe stirile despre Steaua, echipa sustinuta de 52% dintre suporterii romani. Facatura amatoare a UM, FC Kaki, aparuta in 2017, intereseaza doar 2% din suporteri, mai ales pe cei cu gandul la popota, solda si pensie speciala!!!

jackryan
jackryan  •  25 Iunie 2020, 15:20
Postat de steaua_1947 pe 25 Iunie 2020, 15:10

FC Fcsb = FALIMENT Numai proștii țin cu FC Fcsb Berceni

fc pamant de flori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează