FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Ilie Stan: "Mie nu mi-a fost frică, jucătorilor da!"

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 09:34

Ilie Stan a explicat de ce ambele echipe au avut teamă de un eventual eşec şi care a fost singurul lucru ce l-a mulţumit aseară

- Domnule Stan, nemulţumit?
- Da. Puteam să cîştigăm, mai ales că am jucat ultimul sfert de oră 9 contra 8 jucători de cîmp şi din cauza asta sînt foarte trist. O victorie ar fi transformat această seară în una perfectă.

- De ce n-a cîştigat Steaua?
- N-am reuşit s-o băgăm în poartă pentru că eu cred că în repriza a doua am jucat doar la poarta Rapidului. Şi schimbările le-am făcut pentru a da forţă ofensivei. În mare, echipa a demonstrat că şi-a dorit victoria, determinarea a fost OK, de aici înainte ne trebuie continuitate.

- A părut că nici una dintre echipe nu şi-a asumat riscuri.
- Şi Steaua, şi Rapid pierduseră în Europa League şi a apărut o teamă de un nou eşec. Mie nu mi-a fost absolut deloc teamă, însă jucătorilor probabil că da. Ei trebuie să ştie că fără sacrificiu şi fără determinare totală nu vom reuşi nimic. Eu am speranţa că din această seară, cînd s-a întîmplat ceva foarte important, putem să reclădim o nouă Steaua.

- Dar ce s-a întîmplat atît de important?
- Au venit peste 40.000 de stelişti la stadion, cărora le mulţumesc din inimă pentru prezenţă şi pentru modul în care ne-au încurajat. Sincer, m-au emoţionat şi vreau să cred că vom face totul de aici înainte pentru a-i aduce din nou la stadion.

"Nu e problema că se clătina scaunul meu, problema e ce trebuie să facă Steaua pentru a redeveni o echipă de temut. E nevoie de timp şi de linişte şi vă asigur că vor veni şi rezultatele"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Gigi l-a luat iarăşi la mişto
La 4 zile după ce l-a acuzat că a fost responsabil de înfrîngerea cu Maccabi Haifa, "Ilie a crezut că fotbalul e poezie şi din cauza lui am pierdut", aseară, Becali l-a luat din nou la ţintă pe Stan: "N-am înţeles de ce noi păstram 4 fundaşi în final, cînd Rapid era în 8 jucători de cîmp. Cînd trebuia să jucăm defensiv, la Haifa, a băgat 4 atacanţi, acum, cînd trebuia să avem 4 atacanţi, ţineam degeaba 4 fundaşi. Nu mai înţeleg nimic din ce face Ilie".

Explicaţie halucinantă
Antrenorul Stelei a fost întrebat la conferinţa de presă de ce a decis să facă atît de tîrziu ultima schimbare, Răduţ în locul lui Martinovici, modificare produsă în minutul 89. "Mi-a fost teamă să nu se refacă echilibrul numeric din teren, fiindcă se putea accidenta cineva şi oricum Prepeliţă nu putea să ducă mai mult de 60 de minute", a declarat Stan. Prepeliţă însă tocmai fusese eliminat în minutul 65, iar Steaua a jucat în superioritate, după eliminarea lui Ezequias, începînd din minutul 75.

Vezi AICI înregistrarea meciului

9 ani au trecut de la precedenta victorie a Stelei în Liga 1 într-un meci considerat pe teren propriu, 2-1 în octombrie 2002

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
yuku19
yuku19  •  25 Octombrie 2011, 20:38

SCHIMBARE DE ANTRENOR LA STEAUA. REVINE SMARANDESCU........!!!!!!

andreirapid1923
andreirapid1923  •  25 Octombrie 2011, 14:02

Asta in ce lume a trait? Cate ocazi a avut Steaua la cu un om mai mult? Cate ocazi a avut steaua in total?

bigsorin
bigsorin  •  25 Octombrie 2011, 12:08

tie nu faci spectacol la steaua iliesta ha ha tine-o tot asa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează