FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan nu s-a lecuit: "M-aş întoarce la Steaua!"

Ilie Stan ar reveni oricînd la Steaua
Ilie Stan ar reveni oricînd la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 09:29

La 3 săptămîni după ce s-a produs ruptura Steaua - Ilie Stan, fostul tehnician din Ghencea nu exclude varianta de a se întoarce să lucreze cu Gigi Becali.

"Niciodată să nu spui niciodată, mai ales atunci cînd e vorba despre Steaua. Oricum, ca să ştie toată lumea, eu am demisionat, nu m-a demis nimeni. La Steaua m-aş întoarce, dar la Rapid sau Dinamo n-aş lucra niciodată", a declarat Ilie.

Steliştii anunţă, prin intermediul GSP, că încep ofensiva pentru cîştigarea Ligii 1: "Vrem şi noi un titlu!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  13 Aprilie 2012, 14:09

"Oricum, ca să ştie toată lumea, eu am demisionat, nu m-a demis nimeni." Cea mai buna gluma, inainte a zis ca orice ar fi nu o sa demisioneze de la steaua. Stelist, ne-stelist, ideea e ca are caracter de 2 bani!

florinch
florinch  •  13 Aprilie 2012, 13:44

Eu inteleg faptul ca Steaua este cea mai buna echipa romaneasca,ca este cel mai mare brand,ca are cei mai multi suporteri.Ceeace nu inteleg eu este cum niste fosti jucatori emblematici ai stelei accepta cu atata nonsalanta sa fie umiliti de catre un patron (acum si de catre MM-Chuck Noris).Ma refer aici,in primul rand,la Hagi,la Lacatus,iar acum si la Ilie Stan.Sa nu mai vorbesc de oameni fara coloana vertebrala gen Titi Dumitriu ("este normal ca patronul sa faca echipa-doar el plateste") sau Stoichita (Slughita).

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Aprilie 2012, 12:54
Postat de dac.impielitzat pe 13 Aprilie 2012, 12:46

cei care au cu adevarat steaua in sange, simbolul, au in sange si demnitate, iar daca mai si profeseaza in fotbal stiu CLAR ca steaua de acum SE REFUZA! nu este un mediu unde poti sa faci performanta nu este un mediu unde sa ramai demn daca ai demnitate si coloana vertebrala.

Bravo, ai pus punctul pe i!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează