FOTBAL  »  Superliga  »  REAL MADRID - MONCHENGLADBACH 2-0

Imaginea serii în Champions League! Jucătorii lui Monchengladbach, înghesuiți în jurul unei tablete după înfrângerea cu Real Madrid

FOTO: Imago-images.com +29   FOTO
FOTO: Imago-images.com

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 00:13 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 01:34

Borussia Monchengladbach a pierdut meciul cu Real Madrid, 0-2, dar merge în primăvara Champions League. Nemții au tremurat serios pentru calificare, iar imediat după fluierul final s-au înghesuit în jurul unei tablete pentru a urmări Inter - Șahtior (0-0).

Gladbach este pentru prima dată în optimile Ligii Campionilor, fiind ajutată de egalul, 0-0, dintre Inter și Șahtior. La finalul partidei cu Real, jucătorii germani au oferit faza serii. Aceștia așteptau cu sufletul la gură finalul partidei din Italia și au urmărit ultimele minute ale partidei pe tableta unuia dintre membrii staff-ului, sperând ca niciuna dintre echipe să nu marcheze.

Germanii au acumulat 8 puncte, câte are și Șahtior, dar este avantajată de rezultatele din meciurile directe și merge în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Șahtior a terminat pe trei și merge în Europa League. în timp ce Inter este eliminată din cupele europene.

Clasamentul final al grupei B din Liga Campionilor

Vezi AICI toate rezultatele serii din Champions League

Citește mai multe știri din Champions League:

Avem răspunsul » Cine a fost mai bun aseară, Leo Messi sau Cristiano Ronaldo? 10 parametri analizați

Protest împotriva rasismului înainte de restartul din PSG - Bașakșehir! Neymar și-a stăpânit cu greu emoțiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cornelcc
cornelcc  •  10 Decembrie 2020, 01:30

Autorul,” Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020, 00:13 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 00:45”, da dovada de profesionalism marca spiru haret si ne prezinta (in scris), imaginea serii (fragment): “imediat dupa fluierul final, SAU inghesuit in jurul unei tablete ...”. Lipsa cratimei, scuze, liniutei, ca sa priceaoa si autorul gsp, dovedeste ca este la fel de prieten cu limba romana ca weboo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează