INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

VIDEO + FOTO Protest împotriva rasismului înainte de restartul din PSG - Bașakșehir! Neymar și-a stăpânit cu greu emoțiile

Neymar, afectat în timpul protestului +24   FOTO
Neymar, afectat în timpul protestului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 20:04 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 20:31

PSG și Istanbul Bașakșehir au reluat azi meciul întrerupt marți în minutul 14, după acuzele de rasism la adresa lui Sebastian Colțescu, al patrulea arbitru al meciului.

Înainte de reluarea partidei, jucătorii celor două echipe și brigada de arbitri au protestat împotriva rasismului. Aceștia au îngenuncheat la mijlocul terenului, cu pumnul ridicat, asemenea protestelor „Black Lives Matter”.

În plus, pe cele două tabele au fost afișate mesajele „Nu rasismului” și „Respect”, iar jucătorii lui PSG au ieșit la încălzire cu tricouri cu mesajul „Nu rasismului”. În timpul protestului, Neymar a părut cel mai afectat. Starul brazilian de la PSG și-a stăpânit cu greu emoțiile. 

Vezi AICI desfășurarea meciului PSG – Istanbul Bașakșehir

VIDEO Sebastian Colțescu, acuzat de rasism în PSG - Bașakșehir

Citește mai multe știri despre scandalul de la PSG – Istanbul Bașakșehir

Radu Banciu, afirmații jignitoare după incidentele cu Sebastian Colțescu: „Nu e rasism! Mbappe e un analfabet care ar ajunge să pună faianță!” + atac rasist grosolan la Neymar

EXCLUSIV » Kyros Vassaras i-a somat pe arbitrii români să nu-l susțină public pe Sebastian Colțescu, după scandalul de la PSG - Bașakșehir!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  10 Decembrie 2020, 08:42

in ziua de azi e clar Europe de Est a ajuns sa fie luata la misto suntem batjocoriti umiliti si imediat taxati pentru orice derapaj ! Sunt curios cand o sa incepem sa ii taxam si noi ! Charlie Hebdo ar trebui banat cu asta trebuie sa inceapa guvernul Romaniei ! sa ceara guvernului Francez sa inchida acel ziar de satira care a provocat atata durere chiar si mai rau de atat !

6.6.6
6.6.6  •  10 Decembrie 2020, 08:42

ha ha ha ha ha ha devine amuzant pentru ca unii incerca sa-si impuna viziunea strimba ca si adevar universal in functie de care sa se judece situatia. asta-i luptea din ziua de azi: perceptia mea este mai importanta decit a ta si de aceea o transcede si se transforma in adevar-judecator. mi se face sila si scirba! all lives matters! all being in the world!

godot
godot  •  10 Decembrie 2020, 07:53

Cand se foloseste de minore exploatate sexual, în anturaje pline de droguri, nu are emoții. Cata ipocrizie.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close