FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Imagini fabuloase cu noul Giulești » Cum arată arena filmată din dronă, în ziua inaugurării

Evenimentele care marchează inaugurarea noii arene din Giulești au fost impresionante. Grandoarea ostilităților poate fi observată într-o filmare specială realizată de GSP.ro cu ajutorul unei drone. +46   FOTO
Evenimentele care marchează inaugurarea noii arene din Giulești au fost impresionante. Grandoarea ostilităților poate fi observată într-o filmare specială realizată de GSP.ro cu ajutorul unei drone.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 19:44 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:10

Evenimentele care marchează inaugurarea noii arene din Giulești au fost impresionante. Grandoarea festivităților poate fi observată într-o filmare specială realizată de GSP.ro cu ajutorul unei drone. 

Cartierul Giulești a fost astăzi în sărbătoare. Începând cu ora 14:00, accesul fanilor pe noul stadion a fost permis. Evenimentele au fost diverse, dar au avut în comun un singur lucru: dragostea pentru colurile alb-vișinii. 

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

VIDEO Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

GSP.ro oferă o perspectivă diferită asupra stadionului, din aer, în timpul meciului legendelor, câștigat de Rapid cu 2-1. Cu toate locurile ocupate și steagurile fluturând, arena este pregătită pentru meciurile oficiale ale giuleștenilor. 

38 de milioane de euro și aproape 3 ani de muncă pentru ridicarea noului stadion Rapid - Giulești

Lucrările de construire a complexului sportiv au demarat în toamna anului 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de 185.333.607,39 lei, aproximativ 38 de milioane de euro.

Din momentul în care buldozerele au intrat pe Giulești, pentru demolarea vechii arene, până când noul stadion a fost predat oficial către Clubul Sportiv, pe 4 ianuarie 2022, au trecut doi ani, zece luni și zece zile.

Caracteristici stadion Rapid - Giulești

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Liță Dumitru s-a enervat: „Ce mare rapidist e Șumudică?” » Fostul mare internațional, supărat că n-a fost invitat la inaugurarea noului stadion „Rapid”

VIDEO Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  27 Martie 2022, 11:33

Mic,înghesuit,prăfuit,ceva mirosuri specifice nomazilor și probabil ceva purici de la *** care urinează la propriu pe ***. Nesemnificativ. O batjocura de stadion,o batjocura de echipă. Nu întâmplător ăștia sunt rapid PSD...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Martie 2022, 00:22

Impresionant. Fantastic. Nemaivăzut. Public de Champions league , cu toate că nici în Champions League nu sunt prea multe echipe cu un așa public! RESPECT!

rilu
rilu  •  26 Martie 2022, 20:11

De-a dreptul fabulos. Pacat de capacitatea stadionului. Vechiul stadion avea 19.100.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează