FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-1

FOTO A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo

Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo! +6   FOTO
Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo!

Articol de , - Publicat marti, 02 aprilie 2024 10:41 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 11:15

Dinamo a pierdut două puncte imense în perspectiva salvării de la retrogradare. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) a remizat cu Petrolul pe „Arcul de Triumf”, scor 1-1, după un gol primit în minutul 90+13. Arbitrul Feșnic a acordat un penalty controversat la ultima fază a meciului, iar dinamoviștii au fost surprinși în lacrimi la finalul partidei.

„Câinii” au fost susținuți de câteva sute de copii, ținând cont de suspendarea pe care au primit-o după incidentele de la meciul cu UTA Arad. Când se pregăteau să sărbătorească succesul, copiii au avut parte o deziluzie și nu au „digerat” golul înscris de ploieșteni.

FOTO. A plâns lângă Andrei Nicolescu, după golul înscris de Petrolul

Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
Imaginile durerii în Dinamo - Petrolul
+2 FOTO

Dinamoviștii de pe stadion s-au resemnat după reușita lui Gicu Grozav. Jucătorii s-au strâns la centrul terenului și au lăsat privirea în pământ, fiind vizibil dezamăgiți de rezultat. Majoritatea dintre ei și-a pus mâinile în cap, ținând cont de dramatismul partidei.

Imaginea serii a venit chiar în proximitatea lui Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”. Un puști a fost surprins de fotoreporterul GSP Cristi Preda plângând în hohote după golul marcat de ploieșteni. Copilul, îmbrăcat într-un tricou de antrenament al lui Dinamo și cu eșarfa la gât, nu și-a putut stăpâni lacrimile și s-a descărcat după ce „câinii” au ratat victoria pe final.

Fanul dinamovist a plâns timp de minute bune, iar Andrei Nicolescu nu și-a putut explica decizia pe care a luat-o arbitrul Horațiu Feșnic. Președintele dinamovist a fost surprins cu mâinile ridicate, în semn de protest față de penalty-ul dictat de „central”.

Jucătorii dinamoviști au fost afectați de golul marcat de Grozav. Antonio Bordușanu (19 ani), titularizat de Kopic, a fost surprins pe banca de rezerve, vizibil afectat. Dennis Politic (24 de ani), revenit în echipa „câinilor” după mai bine de o lună, l-a consolat pe Gabriel Moura (35 de ani), marcatorul golului.

VIDEO. Dinamo - Petrolul 1-1. Gabriel Moura, la finalul meciului de pe „Arcul de Triumf”: „Nu înțeleg de ce a durat atât analiza de la VAR”

Citește și alte știri:

Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”
DINAMO
Andrei Nicolescu, atacat cu o replică golănească de șeful rivalei din Superligă: „Cred că a băgat ceva în gură de a rămas cu un gust amar”
Fotbalistul de la Dinamo care a răbufnit după 1-1 cu Petrolul, taxat imediat în direct: „Vorbește fără să gândească”
DINAMO - PETROLUL 1-1
Fotbalistul de la Dinamo care a răbufnit după 1-1 cu Petrolul, taxat imediat în direct: „Vorbește fără să gândească”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  02 Aprilie 2024, 22:54

Dupa tine, Germania n-ar mai trebui sa existe din cauza celor 2 razboaie mondiale

costeltudor
costeltudor  •  02 Aprilie 2024, 19:41

Nu am văzut meciul . Să presupunem ca Dinamo are dreptate , dar să nu uite ca de-a lungul existenței lor a nenorocit o mulțime de echipe , fie cu arbitri , fie cu slugile lor fie cu jucători vânduți !

Malko
Malko  •  02 Aprilie 2024, 19:36

Imaginea neputinței de ani. Trebuiau să fie în B, dar Burleanu e în stare sa facă 40 de echipa în liga 1 să salveze niște leșinați,doar de dragul istoriei care nu este la ei, ci la Badea. Din bun în B, C..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează