FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Impresarul lui Joao Alves neagă "clauzele bancomat". A blocat Cristi Borcea transferul?

Marcel Popescu spune că Joao Alves n-a fost mulţumit de ceea ce i-a oferit Dinamo
Marcel Popescu spune că Joao Alves n-a fost mulţumit de ceea ce i-a oferit Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2012 11:38

Impresarul care l-a reprezentat pe Joao Alves în negocierile cu Dinamo, Marcel Popescu, continuă să susţină că transferul portughezului a picat pentru că jucătorul n-a fost mulţumit de condiţiile oferite de dinamovişti. "Cîinii" au postat ieri un comunicat pe site-ul clubului în care îl acuză pe impresar pentru ratarea tranzacţiei

Marcel Popescu a lăsat de înţeles că cel care s-a opus trasnferului lui Joao Alves a fost Cristi Borcea.

"Joao Alves n-a fost de acord cu oferta lui Dinamo. Cu siguranţă că nu Nicolae Badea mă acuză pe mine. Nu e adevărat că l-am adus la pachet pe Alves şi că au existat clauze tip bancomat.

Santana fiind indispensabil pentru meciul de la Porto, i-am întrebat dacă îl vor pe Alves şi astfel ar avea şi un aliat pentru a-l convinge pe Santana. Cu Santana era mai uşor, e în ultimele 6 luni de contract şi pot semna cu el şi acum.

Eu sînt dispus să pun la dispoziţie lui Dinamo 3 jucători fără să cer nici un cent. Dar să se înţeleagă şi ei cu jucătorii", a declarat MArcel Popescu la sportro.

Clubul Dinamo a explicat unde s-au blocat negocierile cu Joao Alves: "condiţiile prestabilite au fost modificate brusc cu clauze extracontractuale, deşi acordul de transfer nu prevedea nici o plată către portughez, negocierile cu jucătorul Joao Alves au fost condiţionate de achitarea anticipată a unor sume care presupuneau operaţiuni multiple de tip bancomat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
danieldinamos
danieldinamos  •  24 Ianuarie 2012, 17:06

De asta sa si grabit ciobi cu ajutorul lui dinu badea si savulescu sa aduca 2 jucatori de valoare portughezi caci stiau ca daca vine cristi el e cu repartieri si liberi de contract

duta_dd
duta_dd  •  24 Ianuarie 2012, 14:33

oare acum este prima data cand E ATAT DE EVIDENT cajavra de PORCCEA saboteaza Dinamo?? .... multi trebuia sa va ganditi cand arama a fost data pe fata si PORCCEA s-a inrudit cu dusmanul de moarte al lui Dinamo! *Nu mai vaitati jigodiicu bani care-si fac imagine si traiesc pe carca clubului Dinamo!

wollt.
wollt.  •  24 Ianuarie 2012, 13:40
Postat de dinamovistfaravoie pe 24 Ianuarie 2012, 13:35

sa-ti cada lana de pe spate bre oaie daca terminam pe 1?

sa fi sanatos daca terminati pe 1 (si daca nu) dar parerea mea e ca terminati pe 3-4 .. oricum fiecare are o parere proprie nu ? un putem fii toti multumiti la final ... acuma cine .. ramane de vazut . _______ voi dinamovistii aveti impresia ca cine nu-i dinamovist trebuie sa tina cu steaua ? cum ai ajuns la concluzia asta ? (sunt tare curios) . ps. daca ai vb mai civilizat ai fi mai cerdibil

Vezi toate comentariile (15)
Comentează