FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Imprevizibilul Costel Gâlcă! 4 decizii importante luate de antrenorul Stelei » Cum l-a şocat pe Valentin Lemnaru

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 11:48

Gazeta Sporturilor dezvăluie azi dialogul incredibil dintre Costel Gâlcă şi Claudiu Keşeru înaintea partidei tur cu Ludogoreţ. Acesta poate fi citit aici

Nu este pentru prima dată cînd Costel Gâlcă ia o decizie importantă, care este total diferită de ceea ce se întîmpla în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

Jucătorul accidentat decide dacă joacă - O altă regulă impusă în echipă imediat după venirea lui Gâlcă. Un jucător care revine după accidentare va intra în teren numai dacă el îşi va dori să joace. "Primul care trebuie să spună "da" e doctorul, dar nu e de ajuns, trebuie să-mi spună şi jucătorul că poate şi vrea" a fost mesajul lui Gâlcă.

Înţelegere pentru cei care au oferte - Un alt principiu al lui Gâlcă: "Voi fi mereu de partea jucătorilor care au oferte, îi înţeleg perfect că îşi doresc să plece. Am fost şi eu jucător, mi-am dorit şi eu să plec, am plecat, cunosc senzaţia, o să aveţi mereu un partener în mine la acest capitol".

Cum l-a şocat pe Lemnaru - Poate cel mai bun argument că Gâlcă nu se abate de la regula de a le spune în faţă jucătorilor orice, indiferent de mesaj, a fost ce s-a întîmplat după transferul lui Lemnaru în Ghencea. Pentru că nu-şi dăduse acordul la achiziţionarea lui, antrenorul a avut un mesaj clar, pe care i l-a rostit în faţă, lucru pe care l-a dezvăluit acum cîteva zile şi sportnews.ro: "Îţi spun direct pentru că eu nu mă ascund, nu te-am dorit la echipă, dar dacă ai venit, eşti bine venit, luptă să-mi demonstrezi că meriţi să joci şi dacă o vei face, vei juca, dar am vrut să ştii de la mine că eu nu te-am vrut".

Fără cantonament înainte de meci! - Una dintre deciziile care au surprins vestiarul Stelei şi poate că e o premieră pentru întreg fotbalul românesc a fost cea legată de anularea cantonamentului înainte de meci, dar la unele jocuri, nu la toate. Deja s-a procedat aşa la partidele cu CSU Craiova şi Pandurii, ambele cîştigate clar de Steaua: 3-1 şi 6-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2014, 08:48

Bravo Galca ! Esti un adevarat antrenor.Stii sa mobilizezi jucatorii! ma nesimtitule ! Dar pe tine cati stelisti te-or fi vrut in locul lui Reghe? Si cati te-or mai vrea daca ratezi calificare cu bulgarii? S-ar putea sa pleci inaintea lui Lemnaru.

rastaman85
rastaman85  •  22 August 2014, 02:57

Are niste principii si e de bun augur sa te conduci dupa niste "guidelines", insa nu are experienta necesara oncat sa se faca inteles in fata grupului. Pedagogia nu e inca un punct forte la el. Eu ii tin pumnii si-i urez succes, sper sa reuseasca...

joedoe
joedoe  •  21 August 2014, 20:07
Postat de alinstrajescu pe 21 August 2014, 18:08

Asa ii trebuie lui Lemnaru daca a lasat Universitatea pentru astia.A avut atatea exemple cum a terminat steaua fotbalisti care erau de top la alte echipe daca nu a invatat nimic din ele...ce sa mai comentez?Esti un terminat!

tu se pare ca nu intalegi nimic...galca a incercat sa l stimuleze ,sa dea tot ce i mai bun ...ca oricum acum la steaua cu meciuri la 3 zile vor fii destule ocazii sa arate ce poate si ce vrea.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează