FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Improvizația l-a transformat în cel mai slab din lot! » Dinamo insistă să-și folosească un jucător pe un post pe care gafează în mod constant

Vlad Olteanu
(foto: Cristi Preda, GSP)
Vlad Olteanu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 09:00

Dinamoviștii insistă cu Vlad Olteanu fundaș stânga, deși acesta e mijlocaș. Fotbalistul de 22 de ani este cel mai slab jucător din lotul lui Dinamo și a gafat în momente extrem de importante.

Dinamo se scaldă în mediocritatea play-out-ului din cauza managementului defectuos, dar și a unor decizii fotbalistice greu de înțeles. Un exemplu poate să fie titularizarea lui Vlad Olteanu, 22 de ani, pe postul de fundaș stânga. Asta cu toate că Vlad a jucat toată cariera, inclusiv în împrumutul de la FC Voluntari din prima parte a sezonului, mijlocaș stânga.

7 meciuria jucat Olteanu în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo. Are și pentru Voluntari 12 meciuri în această stagiune

"Câinii" îl folosesc în locul transferatului Steliano Filip, dar improvizația l-a transformat pe Olteanu în cel mai slab jucător din lot, când vine vorba de notele GSP, având o medie de 4,57.

 3.000 de €pe lună câștigă Olteanu la Dinamo

Dinamoviștii insistă foarte mult cu Olteanu, sperând că îl vor putea vinde în curând, dar și pentru că este eligibil în acest sezon pentru regula U21. În afară de asta, dinamoviștii nu mai au nici măcar un singur fundaș stânga în tot lotul! 

Meciurile în care a gafat Olteanu

  • Dinamo - Steaua 2-2 18.02.2018
    "Câinii roșii" au condus 2-0, dar au încasat 2 goluri în ultimele minute. În minutul 84, Dennis Man a marcat din interiorul careului, din preajma lui Olteanu, care nu l-a incomodat absolut deloc. În prelungiri, Teixeira a dat lovitura de grație. Olteanu trebuia să-l marcheze, dar l-a lăsat liber pe stelist.
  • Astra - Dinamo 2-0 24.02.2018
    Dinamo avea nevoie de un egal la Giurgiu pentru a se califica în play-off, dar a fost învinsă de Astra, 2-0. Primul gol a fost marcat de Florentin Matei, din pasa lui Balaure. Ultimul a sprintat nestingherit pe lângă Olteanu în flanc și a pasat perfect în centrul careului pentru golul lui Matei. Golul doi a fost marcat chiar de Balaure, care a plecat fără probleme din marcajul lui Olteanu.
  • Dinamo - Juventus București 1-2 30.03.2018
    Una dintre cele mai rușinoase umilințe din istoria lui Dinamo. La primul gol, Drăghici a primit mingea cu spatele la poartă, a pivotat pe lângă un Olteanu neputincios, a sprintat și a pasat decisiv pentru golul lui Ciprian Petre. La a doua reușită a nou-promovaților, Olteanu are o intervenție moale la același Drăghici, care a rămas la minge și a pasat simplu pentru golul lui Wallace. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zagna
zagna  •  07 Aprilie 2018, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Aprilie 2018, 14:35

Pai ca mijlocas stanga unde era sa joace ? Inaintea lui Pesic sau Salomao ? Nicio sansa. Asa macar nu are concurenta pe post. Oricum , el cand a fost adus prima data de Dinamo, de la Brasov parca, a venit clar ca fundas stanga. Poate l-a reprofilat Voluntariul in mijlocas, ca el sigur nu era la "origine" mijlocas.

coriolanus
coriolanus  •  07 Aprilie 2018, 13:56
Postat de ciinefoarterosu pe 07 Aprilie 2018, 11:48

tov Articiolosu', chiar ai vazut vreunul din meciurile la care faci trimiteri? In primul caz: man l-a imbrancit pe Olteanu, dar arbitrul venit cu tema de la mimishor nu a vazut; la al 2-lea caz, datorita bramburelii pe care a produs-o miorlaitza in meciul cu echipa cu nume de wc public, a ajuns hanca sa faca figuratie, nicidecum Olteanu; si asa mai departe. Are Olteanu pacatele lui, dar hanca e , de departe, cel mai prost

Numai copti la minte ca tine au vazut fault la Man.. :)) struguri.. Vulpea.. Acrii ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează