FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În afara echipei » Ionel Dănciulescu a fost trimis iar la munca de birou: plăteşte că l-a susţinut pe Mihai Teja

Dănciulescu a bifat mai multe funcții în Ștefan cel Mare
Dănciulescu a bifat mai multe funcții în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:09

Ionel Dănciulescu, 38 de ani, a plătit pentru susţinerea fostului antrenor Mihai Teja.

Ionel Dănciulescu a dispărut din peisajul echipei, o dată cu despărţirea de Mihai Teja. Fostul atacant de glorie al clubului n-a făcut ultimele deplasări ale "cîinilor", la Braşov şi în Ungaria, la Debrecen, confirmînd că revine la munca de birou.

Dănciulescu, 38 de ani, nu mai stă nici pe banca de rezerve a roş-albilor, nu se ştie ce se va întîmpla cu el din vară, cînd se va face din nou o remaniere masivă la nivelul echipei.

Managerul sportiv nu vrea să facă prea mult caz de faptul că nu mai este în anturajul formaţiei. "Încă sînt la Dinamo. Vorbeam că am fost mutat pe 7.000-8.000 de funcţii. Nu contează funcţia, poziţia. Sînt doar Dănciulescu de la Dinamo. În linii mari, nu mi s-a reproşat nimic, decît într-o mică măsură, după colaborarea cu Mihai Teja. Nu funcţia contează, ci doar ceea ce faci pentru club, pentru oameni. Acum nu mai am contact cu jucătorii, sînt la birou. Mi s-a spus că sînt lucruri de făcut şi acolo, încerc să mă adaptez situaţiei. Echipa să meargă bine, asta contează!", a comentat Dănciulescu la DigiSport.

1 victorie, 2-1 la Mediaş, a bifat Dănciulescu ca antrenor al roş-albilor, în toamnă, în 4 meciuri în toate competiţiile. Plus două remize şi un eşec. A calificat echipa în semifinalele Cupei Ligii

"Am încercat să îl ajut pe Mihai Teja cu sfaturi, cu ce ştiam şi cu ce pot. Am încercat să fiu alături de jucători, pentru că îmi place şi e lucrul pe care ştiu să îl fac cel mai bine. Cît a fost Mihai, nu am impus ceva anume, nu am făcut nimic peste el" (Ionel Dănciulescu, manager sportiv Dinamo)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
calinescu_
calinescu_  •  31 Martie 2015, 19:23

CORBUL E MAI DECORATIV CA DUKADAM ....!!!! ASA CA ABSENTZA LUI NU SE SIMTE CHIAR DELOC ....!!!!

rangers94
rangers94  •  31 Martie 2015, 15:31
Postat de a.c.a.b_st pe 31 Martie 2015, 09:06

chiar asa mare-i foamea,corbule?

Asa se intampla cand , nu pui cel putin 20% / an din income , intr-un savings account or something similar .

rangers94
rangers94  •  31 Martie 2015, 15:27
Postat de steaua1986forever pe 31 Martie 2015, 09:26

sa ramana si sa "nu se lase".....:)) la dinamo inca nu a inceput circul ala adevarat, inca au o imagine buna (platita cu bani grei prin presa), sunt foarte multi propagandisti pe aici care ne spun ce bine e la acest club, cat de mare, frumos, intelectual, cinstit, etc...este negoita

In frunte cu Mr . Naum .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează