FOTBAL  »  LIGA 1  »  STADIOANE

Încă 3 stadioane de ultimă generație în 3 orașe din România! » Anunțul CNI: „A fost semnat contractul”

Stadionul din Timișoara urmează să fie reabilitat
Stadionul din Timișoara urmează să fie reabilitat

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 19:42 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 20:00

Nu doar arenele din București sunt în atenția CNI. Dacă Giuleștiul, Ghencea și Arcul de Triumf au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește finalizarea construcției, România se pregătește să aibă alte 3 stadioane moderne.

Conform lui Adrian Celefan, directorul Companiei Naționale de Investiții, orașele Timișoara, Pitești (reabilitarea arenelor existente) și Constanța (construcție nouă) ar urma să dispună de câte un stadion modern.

România va avea încă 3 stadioane

„Pentru obiectivul de investiții din municipiul Timișoara, «Realizare stadion 30.000 de locuri», a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate, urmând să fie parcurse etapele premergătoare în vederea avizării indicatorilor tehnico-economici, menționate anterior.

Pentru obiectivul de investiții «Reabilitare stadion Nicolae Dobrin», municipiul Pitești, se află în analiză la CNI SA studiul de prefezabilitate și studiul de fezabilitate întocmite de către autoritatea locală, în vederea avizării indicatorilor tehnico-economici.

În ceea ce privește construirea stadionului «Gheorghe Hagi» din municipiul Constanța, vă informăm că acest obiectiv de investiții a fost luat în evidența Companiei Naționale de Investiții și se află pe lista-sinteză din cadrul subprogramului Complexuri Sportive", a declarat Celefan pentru digisport.ro.

Citește mai multe știri de actualitate:

FCSB - FC ARGEȘ - toate detaliile despre meci

Cronica partidei: „Se mai întreabă cineva după meciul ăsta de ce Neagu ia 17.000 de euro lunar?”

Playtech: BOMBĂ! Cosmin Olăroiu, la tribunal! IREAL câți bani îi cere unui partener român. Ce s-a întâmplat, de fapt


Comentarii (17)
parpalache
parpalache  •  21 Septembrie 2020, 06:23
Postat de chinese_democracy pe 20 Septembrie 2020, 21:19

Cat esti de prost. Sau de rau intentionat. Oricare din ele ...

Dar nu zici de ce?Adica nu aduci nici un argument!Numai etichetezi!Exact ca komintern-istii care conduceau Romania in timpul lui... Gheorghiu Dej!Si atunci?Nu cumva etichetarile pe care le faci ti se potrivesc?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  21 Septembrie 2020, 02:17

sper ca Dinamo sa nu fie ultima gaina din cotet fara stadion

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Septembrie 2020, 00:13

Cel putin in campanie electorala sa fie stadioane ! Ar mai fi nevoie la Brasov, Iasi, Oradea, Valcea, Vaslui, Tg Mures, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Zalau si in alte localitati si nu ar acoperi nici 10 % din ce a luat Bechtel care nu a facut autostrada sau sutele de milioane de euro lasate la Kazahstan pentru Petrol !!! sa speram ca nu trec 4 ani pana la celelalte alegeri si macar cele promise mai sus se vor finaliza : Timisoara , Pitesti, Constanta ! Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează