FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

“Încă 9 puncte”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Căpitanul Gabriel Paraschiv (30 ani) a anunţat că gălăţenii trebuie să cîştige toate partidele pînă la finalul sezonului pentru a-şi asigura prezenţa în Intertoto. “Vrem să cîştigăm cele 3 meciuri pe care le mai avem pentru a ne îndeplini obiectivul. Anul trecut am fost în Cupa UEFA şi ne-am simţit extraordinar. Sperăm să jucăm şi anul acesta în Europa! În plus, avem şi o primă frumoasă dacă ne atingem obiectivul”, a declarat mijlocaşul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  25 Aprilie 2008, 19:22

Nici nu se pune problema, 9 puncte? pfff, in visele voastre. Cu dinamo a fost blat, va fi si cu ceahlaul...

 •  25 Aprilie 2008, 17:11

Nu s-a vazut pana acum ca vreti sa va indepliniti obiectivul asta. Urat din partea voastra cum ati reusit sa pierdeti in returul asta cu U Cluj si Mioveni. Acum cred ca e prea tarziu sa mai vreti in Uefa dupa ce practiv v-ati batut joc de fotbal in acest campionat.

 •  25 Aprilie 2008, 13:01

Intelegem ca aveti o prima frumoasa...de la PIATRA NEAMT! Va intelegem pt. ca nemtenii sunt prietenii nostri si au mai mare nevoie de puncte; mai puneti si voi un ban deoparte pentru zile negre, aveti grija sa ajunga TOTI banii la voi, ca STAN e cam smecher...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează