FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă doi fotbaliști părăsesc gruparea roș-albastră. EXCLUSIV Primele lor reacții » Unul dintre ei și-a reziliat azi contractul după 3 titluri cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 17:10

Cornel Râpă și Paul Pîrvulescu vor pleca și ei de la Steaua în această vară, după ce și Ciprian Marica și Gabi Iancu și-au anunțat și ei despărțirea de echipa lui Laurențiu Reghecampf. 


Fundașul dreapta și-a reziliat contractul cu un an și jumătate înainte ca înțelegerea să expire. Cornel Râpă a ajuns la Steaua în iarna anului 2013, de la Oțelul Galați și a cucerit trei titluri de campion cu roș-albaștrii. Fundașul în vârstă de 26 de ani a jucat în 18 partide în acest sezon de Liga 1 și marcat un gol.

"A fost decizia mea să reziliez acordul, așa am considerat că e mai bine pentru mine. Nu vreau să fac mai multe comentarii acum, rămâne de văzut ce voi face pe viitor", a spus Râpă pentru GSP. 

Din vara anului trecut, Paul Pârvulescu a fost mai mult împrumutat, iar înțelegerea sa cu Steaua expira la finalul acestui sezon. În ultima jumătate de an, fundașul de 28 de ani a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, iar în trecut a mai fost împrumutat la Volutari și Viitorul. Pârvulescu a fost transferat de Steaua în 2012, de la Gaz Metan Mediaș.

"Mai aveam 6 luni contract cu Steaua, cred că am luat o decizie bună pentru mine. Am deja mai multe oferte. Cu siguranță până începe campionatul mă voi decide unde voi juca. Ofertele sunt atât din România cât și din străinătate", a comentat și Pârvulescu pentru site-ul Gazetei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
963629823699518
Valentin Stratula  •  18 Mai 2016, 08:43

cornel rapa este un jucator muncitor si disciplinat si face fata pe postul sau la orice echipa din romania.va rog sa revedeti cate goluri a primit steaua de pe partea lui rapa si cate a primit pe cealalta parte sau de pe centru .nu-i un jucator slab. a jucat si-n CL si nu s-a prezentat deloc rau.orice echipa i-l angajeaza nu va regreta.

bebe21
bebe21  •  17 Mai 2016, 22:48

sincer...in afara de Varela, Tamas, Hamroun, Stanciu si poate Pintilii si Popa...as da tot afara...!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Mai 2016, 21:47
Postat de zarqa pe 17 Mai 2016, 19:33

Cornel Râpă nu este ”înghițit” de manglitorul-bătăuș MM Stoica. Păcat. Nu este jucător rău.

hahahahaha....e unul dintre cei mai slabi fotbalisti pe care i-am vazut pe postul ala in viata mea. Plus ca sta prost la capitolul 'cojones'. A reusit sa piarda meciuri importante pentru echipa asta pe greseli personale. Si acum ma enervez cand ma uit la meciul cu Ludogorets si vad cum se duce spre minge la penalty aceasta catastrofa de Rapa. El e jucator de Otelul Galati. Si merita sa joace in continuare la Otelul. Are fizic de sahist nu de fundas, are o privire inteligenta care il face si pe Dodel sa para savant pe langa Rapa, plus o frica de caprioara alergata de o haita de lupi, e vai de capul lui, jucator de mana a II-a.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close