LIGA 1  ·  RAPID

Încă două meciuri!

Articol de , - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Accidentarea lui Pancu este mai gravă decît s-a crezut. El nu va evolua cu Pandurii şi Urziceni.

Daniel Pancu nu s-a antrenat deloc săptămîna aceasta şi va rata următoarele două partide ale Rapidului. “Din păcate, Pancone are întindere, şi nu con­trac­tură, aşa cum s-a crezut iniţial. La asemenea accidentări se poate sta şi 10 zile departe de teren. Totuşi, sperăm să fie apt pentru meciul cu Dinamo ”, a mărturisit unul dintre colaboratorii lui Marian Rada.

Antrenorul giuleştean deplînge indisponibilitatea jucătorului de 30 de ani şi speră să găsească cea mai bună soluţie pentru a suplini lipsa acestuia: “Nu-l voi putea folosi cu Pandurii şi aproape sigur nici cu cei de la Urziceni. Pancu este un ju­cător important în angrenajul nostru, iar absenţa sa de pe teren s-a văzut şi la meciul cu CFR. Sper să iau cea mai bună decizie pentru înlocuirea sa”.

Vinerea trecută, cu o zi înaintea partidei de la Cluj, mijlocaşul rapi­dist a acuzat dureri la piciorul drept şi nu a evoluat în Gruia. În primă fază, stafful medical a crezut că a su­ferit o contractură, însă pînă la urmă s-a dovedit a fi o întindere musculară. Pancu va efectua azi un control medical amănunţit, iar în ur­ma examenului RMN va afla cu e­xac­titate perioada de indisponibi­litate.

6,25 e media notelor lui Pancu în gsp, doar Dani Coman avînd mai mult (7,14)Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2008, 11:28

deci Pancu era accidentat la meciul cu CFR si nu a evitat sa intre la"blat", asa cum presa a tot scris...ce jalnici sunteti, voi ziaristii!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1