FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Încă o afacere pe ruta Botoșani - FCSB? Valeriu Iftime anunță: „Ca să ajungă acolo, trebuie să fie foarte bun la mine”

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Articol de , - Publicat miercuri, 29 martie 2023 15:17 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 17:14

Valeriu Iftime nu crede că Sebastian Mailat (25 de ani) ar fi fost chemat la națională nici dacă ar fi jucat la un club mai important, însă laudă evoluțiile jucătorului său din acest an. Finanțatorul celor de la FC Botoșani e convins că extrema stângă ar putea reprezenta următorul produs de export pe ruta Botoșani - FCSB, dacă va continua evoluțiile excelente pe care le-a avut în acest an. 

”Mailat n-a spus chiar așa, că e dezamăgit că n-a fost chemat. Cred că s-a exagerat mult poziția lui. El e foarte cuminte și elegant. N-a reproșat nimănui că nu-i chemat la lot. A zis că nu l-a întrebat nimeni de națională, de ce-l întreabă toți despre echipa națională. Dar dacă îl luăm la nivel de performanță, e singurul român în top 3 ca goluri marcate.

Nu știu dacă trebuia chemat la națională, dar în orice caz e un copil valoros. Ce spune el după aia, că dacă era la o echipă mai mare, era la națională, nu e chiar așa. Nu-l lua nici dacă era la FCSB sau în altă parte. Ca să ajungă la FCSB, trebuie să fie foarte bun la mine. Și poate ajunge acolo.

Terminând cu naționala, dacă ne calificăm e greu de spus. Depinde ce fac Israel și Kosovo. Ne batem cu ei, că nu cred eu că ne luăm cu elvețienii la trântă că ne doare spatele”, a zis Valeriu Iftime pentru GSP. 

Mailat, cel mai bun sezon din carieră 

La 25 de ani Sebastian Mailat traversează un sezon fantastic. A evoluat în 28 de partide de campionat și a marcat de 11 ori. În plus, a oferit și o pasă decisivă, iar în Cupa României mai are un gol în cele două partide jucate. În prezent, Mailat este cotat de transfermarkt la 650.000 de euro, 

Mai multe articole despre FCSB:

Becali a numit primul jucător căruia îi va pune oferta pe masă în vară: „N-ai alții, ce să faci?”

Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
revelation17
revelation17  •  30 Martie 2023, 01:55

Transferuri si blaturi non-stop intre cele 2. Dumnezeu e sus si rade de cioben.

mattia.montini
mattia.montini  •  29 Martie 2023, 19:39

Nea Valere, mai trebe cateva trafalete, bre, nu merge chiar asa la nationala! Uite si matale cata vopsea a inghitit puslamaua asta de Octavian Kvaratskelia della Crevedia si abia prinde 20 de minute cu Belarus! Il mai folosim in cateva amicale din alea unde faceti doua (!!) faulturi pe meci vs fcsb, poate se indura sf Delia Iordanescu Rabatache sa blagosloveasca si robul asta, cum a facut cu pleiada de dinainte! Cine stie cand avem nevoie de un portar, ati vazut ca d-l *** nu e foarte scrupulos. Daca e de la fcsb sau de la cămile merge oriunde. E vorba de pedigree aici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  29 Martie 2023, 19:22

Pai Mailat stie de ce nu a fost convocat si e foarte simplu. Joaca pe postul berbecului care a facut entorsa intrand sanie in meciul de aseara. Nu e "rocket science" sa iti dai seama ca cifrele lui Mailat sunt fantastice daca luam in considerare lotul Botosaniului,dar nu are intrare pentru ca nu este reprezentat de cine trebuie si nu au altii facilitati de pe urma unui viitor transfer al sau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează