FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o lovitură pe piața transferurilor! Steaua poate lua un superfundaș: "Nu am luat nici un ban aici! Echipa vrea să ne vândă"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 20:12

Steaua a avut mari probleme în defensivă în prima parte a campionatului. Roș-albaștrii ar putea aduce un fost dinamovist care să facă echipă cu Tamaș în centrul apărării. 

Ante Puljici traversează momente dificile în Rusia, unde Tom Tomsk e pe ultimul loc și jucătorii sunt neplătiți de luni bune. 

"Am ajuns aici în iulie şi de atunci nu am primit vreun salariu. Colegii mi-au spus că ultimii bani i-au primit în luna iunie. De atunci, nimic.

Tom e ultima în clasament, iar retrogradarea e greu de evitat. Ca atare, am înţeles că oficialii vor să renunţe sau să vândă jucătorii cu salarii mari.

Suntem 9 străini în acest moment la club şi cei mai mulţi vor să plece", a spus fundaşul pentru Sportske Jutarnji.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
10207882061347897
Thomas Robert  •  04 Ianuarie 2017, 09:58

Ce sa caute Puljic la o echipă de Liga a 5-a?

oricare
oricare  •  04 Ianuarie 2017, 01:04
Postat de khal_37 pe 04 Ianuarie 2017, 00:50

16 iulie 2016 13:56 "Steaua e concreta, cu Dinamo sunt povesti. Cei de acolo nu stiu ce vor! Vrei sa te bati la titlu? Ofera contracte importante" Puljic vorbeste despre transferul la Steaua. Doar securistul anghelache...doar psd in adn...doar fcdb.

Deocamdata Dinamo ***, cu titlul, mai e de jucat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  04 Ianuarie 2017, 00:57

Poate vad si chiorii de la noi din conducere, daca aia il vand cred ca il lasa liber de contract si eu zic ca va accepta salariu pe care la avut la Dinamo in primu mandat, ganditi-va ca cu Puljic,Bunoza,un varf adevarat, un fundas dreapta de valoare, Torje sau Radut si luam titlu la pas !!! dar oare se vede treaba asta si prin birourile clubului Dinamo??

Vezi toate comentariile (25)
Comentează