FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:30

Încă o lovitură pentru Hagi înaintea meciului cu Steaua: "A suferit și el o contuzie"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 19:27

Viitorul lui Hagi va juca vineri împotriva Stelei fără cel mai bun atacant și cel mai bun mijlocaș (Florin Tănase și Pablo de Lucas), însă din echipa "Regelui" ar putea lipsi și Bănel Nicoliță.

"Tănase e pe drumul cel bun. Poate joacă, poate nu... Avem semnale bune de la doctor. Nicoliță a suferit și el o contuzie astăzi. Vom vedea mâine ce va fi. Indiferent dacă lipsește unul sau altul, eu nu m-am plâns. Am încredere în băieții care vor intra", a spus Hagi la conferința de presă.

Altfel, Hagi s-a arătat surprins de oferta primită de Steaua în schimbul lui Stanciu și a recunoscut că dacă ar fi în situația lui Gigi Becali ar accepta suma de 4 milioane de euro:

"Stanciu are o evoluție foarte bună, e un jucător important al Stelei. Dacă Gigi la 4 milioane nu vrea să-l dea, înseamnă că e bogat. Eu dacă am oferte de-astea îl dau imediat. Vedeți care e diferența?"
Gică Hagi

Viitorul va primi vizita Stelei sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
montgomerry
montgomerry  •  18 Martie 2016, 10:11

In locul lui Hagi,mi-as odihni toti titularii si as juca cu juniorii.Oricum, meciul asta nu conteaza,mult mai importante sunt cele care vor veni, cu ASA,cu Dinamo,cu Astra.Are dreptate cand spune ca oricine poate spune orice.Si ce daca 90% din amatorii de fotbal considera acest meci dubios? Cainii latra,ursul trece,pietrele raman....

887135588047117
Victor Peneaca  •  18 Martie 2016, 09:11

Nu este nici un fel de blat. Lumea este rea. Finul l-a ajutat pe nasul sa ramana in liga intai, nasul il ajuta pe finul sa castige campionatul. Cum sa fie blat? Toate piesele grele s-au imbolnavit si se joaca corect. Credeti ca ve-ti vedea un meci asemanator celui cu Pandurii? De ce il acuzam degeaba pe Hagii ca este stelist? El este fan Sportul Studentesc.

crystyanbet
crystyanbet  •  18 Martie 2016, 08:23

o contuzie la cap,din cauza omeniei

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close