FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Încă o revenire de senzaţie în fotbalul românesc: ”Chivu are uşile deschise la noi!”

Cristian Chivu, Inter Milano
Cristian Chivu, Inter Milano

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 12:50

Adrian Mutu se pregăteşte să se întoarcă în Liga 1 în ianuarie, urmînd să fie împrumutat de Ajaccio la Petrolul.

Pe urmele sale ar putea călca şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României, care a primit o nouă ofertă din partea unei formaţii din campionatul intern. După CS U Craiova, şi Ceahlăul încearcă să îl legitimeze pe fundaşul Interului. Nemţenii s-ar mulţumi să-i ofere şi un post în conducerea clubui, dacă stoperul de 33 de ani va dori să se retragă.

”Am făcut o ofertă simbolică, dar el decide ce va face după ce se va retrage din activitate. El este prieten de familie, dar legătura am păstrat-o mai mult prin Adelina.

Femeia are şi ea un cuvînt greu de spus într-o familie, aşa că, dacă o va trage aţa spre casă, atunci oferta rămîne deschisă pentru Chivu. El e o personalitate şi oricine ar avea nevoie de imaginea lui. Dacă va ajunge în conducerea FRF, m-aş bucura la fel de mult”, a spus Gheorghe Ştefan la sportro.

14 ani au trecut de la plecarea lui Cristi Chivu din România, fiind cumpărat în 1999 de Ajax Amsterdam de la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
viomarc
viomarc  •  18 Decembrie 2013, 05:59

Cum se face ca ofertele lui Chivu sau Mutu vin numai de la echipe sponsorizate de primarii?Oare la Ploiesti,Craiova,Tg.Jiu,Piatra Neamt primariile nu au ce face cu banii?ESTE O MARE CONCURENTA NELOIALA INTRE CLUBURILE FINANTATE DIN BANII CETATENILOR SI EHIPELE PRIVATE.PENTRU SPITALE,ALOCATII,ETC.,NU SUNT BANI IAR PENTRU ORGOLIILE SI GRANDOMANIA UNOR PRIMARI SUNT.CHIAR SUNTEM ATAT DE TAMPITI?

roadster1988
roadster1988  •  17 Decembrie 2013, 23:10

asta cu ce se mai ocupa?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Decembrie 2013, 20:34

Chivu ...are capul spart ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează