FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o semnătură pe ascuns! » MM a vrut să activeze iar un contract fără ştirea lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 20:58

Mihai Stoica a încercat pentru a doua oară în ultimele şase luni să se bage peste Gigi Becali în privinţa jucătorilor.

După ce în vară a activat clauza de prelungire a contractului pe care îl avea Leandro Tatu cu Steaua, acum managerul "roş-albaştrilor" şi-a pus semnătura pe împrumutul lui Rafael Cruz. Asta deşi patronul Stelei anunţase că jucătorul este în probe, iar după meciul cu FC Basel, 1-1, a hotărît să renunţe la el.

Citeşte şi: Experimentul Rafael Cruz îi costă pe stelişti » Atletico Mineiro face plîngere la FIFA împotriva roş-albaştrilor!

Pentru incidentul din vară, cînd a activat clauza de prelungire pentru Tatu, Mihai Stoica şi-a pierdut dreptul de semnătură în cadrul clubului. Chiar şi aşa însă a parafat încă de pe 13 ianuarie promisiunea de transfer! Hîrtia nu are însă nici o valoare, din moment ce managerul Stelei nu mai poate semna în numele echipei.

Citeşte şi: MM: înşelat sau trişor? Şi-a pierdut dreptul de semnătură după ce Becali a dezvăluit că Tatu "a păcălit pe cineva din club"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 18:13

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 18:09

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

adrians0923
adrians0923  •  20 Ianuarie 2013, 12:48

MM ramine o jagardea fara coloana unsa si cu toate alifiile dar aici gresiti grav considerind ca a facut un fals.Documentul este o corespondenta obisnuita prin care se mentioneaza citeva din clauzele viitorului contract.Astfel de documente pot fi semnate intr-o soc com de catre orice angajat cu studii medii,asa zisii referenti care intocmesc o corespondenta in lb straina.Mimi nu este atit de prost incit sa-si puna pielea la murat cu astfel de gainarii.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close