FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM: înşelat sau trişor? Şi-a pierdut dreptul de semnătură după ce Becali a dezvăluit că Tatu "a păcălit pe cineva din club"

Leandro Tatu va rămîne în continuare în lotul steliştilor.
Leandro Tatu va rămîne în continuare în lotul steliştilor.

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 22:47

Managerul general a semnat pe contractul de doi ani al brazilianului, activîndu-l fără ştirea lui Becali, motiv pentru care şi-a pierdut dreptul de semnătură în cadrul clubului.

Tatu se întoarce la Steaua, însă în spatele transferului său continuă să apară lucruri dubioase în actele realizate pe axa jucător-agent-clubul Steaua.

Ieri, Gigi Becali a dezvăluit la GSP TV că o persoană din club a fost păcălită de impresarul fotbalistului pentru a activa următorii doi ani de contract şi că Steaua s-a trezit că Tatu a fost fotbalistul roş-albaştrilor în tot acest timp, din luna iunie anul trecut şi pînă acum.

Gigi: "A păcălit pe cineva, nu vă spun pe cine"
"Cu Tatu am făcut de la început un contract pe încă doi ani, dar pe care doar noi puteam să-l activăm. Nu vă spun pe cine a păcălit însă impresarul jucătorului, cum a păcălit, şi i-a luat semnătura. Pe contract trebuia să fie doar semnătura jucătorului, iar noi semnam doar cînd ne decideam. Dar ne-am trezit că agentul avea deja un contract cu semnătura cuiva din clubul nostru! Văzînd asta, am forţat şi noi că n-a venit 5 luni la muncă şi am rupt unilateral contractul ăla. I-am propus o altă variantă de contract ca să nu ne mai judecăm la UEFA. El s-a gîndit şi, în cele din urmă, a ales să accepte să vină pe 10.000 de euro salariu şi 100.000 de euro la semnătură", a spus ieri Becali.

MM a semnat, dar acum nu mai are dreptul
Mihai Stoica e conducătorul echipei care a parafat contractul lui Tatu. Atunci, MM avea drept de semnătură şi iscălitura sa pe documentele deţinute de agentul brazilianului i-a activat practic contractul lui Tatu. Tocmai din acest motiv, Mihai Stoica şi-a pierdut acest privilegiu, de a deţine drept de semnătură pentru Steaua.

Acest lucru se întîmplă la 5 ani şi jumătate de la momentul în care MM a fost dat afară de la Steaua după lucruri asemănătoare: avînd drept de semnătură, a încheiat contracte dubioase în cazul Elton şi Andrey Nazario, prin care angaja clubul să achite sume fabuloase către diverse off-shoruri.

10 mii de euro e salariul lunar pe care îl are Mihai Stoica la Steaua ca manager general

"Îl cunosc foarte bine pe agentul lui Tatu, e un tip foarte inteligent. Steaua nu l-a transferat acum pe Tatu, el a fost tot timpul fotbalistul roş-albaştrilor" (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

"Tatu e alergic la gol, dacă e la 2 metri de poartă dă sigur pe lîngă ea. Pur şi simplu e anti-gol" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
andystar
andystar  •  12 Ianuarie 2013, 21:44
Postat de tigruzzu pe 12 Ianuarie 2013, 03:01

Aaaaaa, nu-ți convine și d-aia te bagi să împroști cu venin la Rapid... Ce râde VAMĂ de ”cel mai bun manager all-time”! :-))))

Cine improsca ma omule ? Ai luato din loc !

zarqa
zarqa  •  12 Ianuarie 2013, 18:35

Poate va aduceti aminte ca in urma cu aprox un an am spus de MiMi ca nu va face purici si va avea iarasi probleme la Steaua. El este un manglitor. Este un ingamfat caruia ii place, ptr a se da important, sa-si depaseasca atributiunile. Il cunosc f bine de la Galati.

xhthu
xhthu  •  12 Ianuarie 2013, 17:53
Postat de flo_ax pe 12 Ianuarie 2013, 16:57

cum sa nu fii campion in liga1? Cine vine asa tare? Si vezi ca nu prea mai sunt etape suficiente ca sa fie recuperata distanta, mai ales ca Steaua are si cu U Cluj la reluarea campionatului. In Europa League cine isi face iluzii, habar n-are de fotbal, Ajax e mai buna chiar si decat Chelsea, a batut pe City cu 3-1 si apoi un egal, a dominat chiar si pe Dortmund cand a luat batatie de la nemti. Plus ca se afla in plina competitie. Cu Chelsea no comment. Eu iti spun doar atat: cata vreme tii cu o echipa romaneasca, inceteaza sa-ti mai faci planuri de viitor, iluzii. Pt ca daca apare un jucator mai rasarit, la prima oferta buna e vandut.

se vede ca stii fotbal,dar nu sunt de acord ,tocmai pt ca suntem in romania.sunt doar 10 puncte distanta de locu 2 si oricand poate face ciobanul ceva sa se aleaga praful de tot ce a construit reghe pana acum.steaua nu joaca atat de bine fata de restu la momentu actual pe cat restu joaca prost.au avut altii avansuri si mai mari. in germania/spania nu auzeai pe careva la 10 puncte avans sa zica din iarna ca e terminat campionatu.asta e mentalitatea care ne lipseste si care ne-a mancat cu napoli sau middlesborough.si valorile se pot tine cat timp mai avem culoar cat de cat spre champions league.de ce crezi ca ciobanu n-a vandut toata echipa dupa semifinala din 2006?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează