FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Încă o teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

CFR și FCSB s-au împotmolit în drumul către titlu +41   FOTO
CFR și FCSB s-au împotmolit în drumul către titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 10:04 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:16

CFR Cluj și FCSB, cele două mari favorite la câștigarea campionatului, s-au încurcat aseară cu Sepsi (0-1), respectiv Academica Clinceni (2-2). Titlul se va decide la sfârșitul play-off-ului, dar teoriile conspirației continuă să populeze finalul de campionat. 

În urmă cu o săptămână, la GSP Live, fostul arbitru Florin Chivulete anticipa pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și FCSB: „În mod normal, ambele ar trebui să câștige. Dar dacă CFR va pierde unele puncte, probabil că și FCSB va pierde puncte. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”, a sunat premoniția lui Chivulete senior. 

Florin Chivulete: „Sunt lucruri care se întâmplă în toate campionatele”

În această dimineață, la 12 ore după ce pronosticul său s-a adeverit, Florin Chivulete a intervenit telefonic la GSP Live, unde a întărit cele spuse săptămâna trecută. 

„Sunt lucruri care se întâmplă în toate campionatele. Dacă Barcelona face 0-0 cu Atletico, vine Real și face X cu Sevilla. Probabil că doar casele de pariuri profită de aici. Sunt rezultate reale. După ce Sepsi a câștigat cu FCSB, CFR a pierdut cu Craiova. Sunt lucruri vizibile. E vorba de Karma, de un Dumnezeu al fotbalului care le așază. Eu folosesc simțul de anticipație”, a spus Chivulete. 

„De un an de zile, cluburile acestea minunate pierd miliarde de euro. Ele de unde să scoată banii ăștia? Messi a avut un an modest în 2020. Domnul «Leuțul» Messi a câștigat 125 de milioane de euro. Asta înseamnă peste 10 milioane de euro pe lună. Asta înseamnă vreo 350.000 de euro pe zi. Cum să-i dau unui om atâția bani când tu nu mai vinzi tricouri, nu mai vinzi nimic”, a spus și Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 0-1

+37 FOTO

Vezi și:

EXCLUSIV Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

EXCLUSIV Dragomir știe ce jucător îi lipsește FCSB-ului: „Bagă-l, Gigi! E mai bun decât toți mijlocașii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
steauaeuna
steauaeuna  •  11 Mai 2021, 17:24
Postat de racheta147 pe 11 Mai 2021, 12:51

Ai dreptate. In plus, peste 2 etape Craiova joaca cu FCSB. Daca ar fi avut locul 3 asigurat, Craiova nu mai avea miza la acel joc. Asa insa, trebuie sa ia puncte si cu FCSB daca vrea locul 3. Mai au si finala Cupei, e complicat. Oricum tare ciudat ce se intampla si in Spania, cum se impiedica toate pe rand.

Ce frumos...cum le sti tu pe toate bibicule si ce simplu ar fi sa sti si sa faci totul dinainte...Mai ai frati?

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  11 Mai 2021, 13:22

D-l Chivulete, amicul de suflet al lui Vasaris, e normal sa stie tot ce s-a hotarat la CCA. Intrebarea este pana cand arbitrii vor fi lasati de FRF si LPF sa stabileasca ierarhiile in fotbalul nostru? Este acest lucru in avantajul fotbalului? Poate se trezeste cineva!

819169671757757
Nicolae Medianu  •  11 Mai 2021, 12:53

Plauzibil...la 6 echipe cu valori relativ apropiate nu e asa greu sa inclini rezultatul intr-o parte sau alta...multi va ganditi ca nu au cum sa se inteleaga atatea cluburi intre ele, dar d'aia vi se spune des ca sunteti "multi", ca nu aveti imaginatie...ati ramas blocati in epoca lui padureanu si pinalti. E suficient ca arbitrii sa stie cum e preferabil sa se termine si sa ii motivezi pe unii si sa ii demotivezi pe ceilalti. Alimentatie, anticarcel sau procarcel :)...o gramada de metode sa ii faci pe unii sa zburde si pe altii sa fie niste lamai stoarse.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează