FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un club mare din Europa îl vrea pe Iasmin Latovlevici » Ar putea evolua în Serie A!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 22:35

După ce în urmă cu cîteva zile presa din Italia a anunţat că Florin Gardoş este urmărit de AS Roma, acum a venit rîndul lui Iasmin Latovlevici să fie dorit de italieni.

Jurnaliştii din Peninsulă au anunţat că Roma este interesată de Lato după ce brazilianul Dodo, 22 de ani, a suferit o accidentare gravă într-un meci amical din Statele Unite. Medicii au dat un termen de recuperare de aproape 7 luni.

Pe lîngă Latovlevici mai este vehiculat şi numele sîrbului Aleksandar Kolarov de la Manchester City. Şi Nicuşor Stanciu e dorit de Trabzonspor, însă turcii trebuie să plătească o sumă importantă pentru a-l cumpăra, el avînd contract pînă în 2018.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steaua e favorită şi la anul"
Răzvan Lucescu a declarat la DolceSport că roş-albaştrii au cele mai mari şanse să cîştige campionatul şi în sezonul viitor, chiar dacă Reghecampf a plecat de la echipă: "Pot veni oameni noi, se pot reîncărca bateriile. Va fi o ediţie interesantă. Steaua rămîne în luptă, Astra, Petrolul, aş adăuga CFR Cluj, nu ştiu ce se va întîmpla cu Dinamo. Sînt echipe care pot profita de o anumită conjunctură. Noi, la Petrolul, trebuie să avem o organizare foarte bună. Aşa putem compensa lipsa de experienţă pe care o avem faţă de Steaua. Nu e nici o criză la Steaua că a plecat Reghecampf, au o echipă foarte bună şi sînt favoriţi şi în sezonul viitor".

Mesaj de adio
Federico Piovaccari a postat pe contul său de facebook un mesaj dedicat colegilor, dar şi oficialilor de la Steaua: "În primul rînd, vreau să îi mulţumesc lui Mister pentru că a avut încredere în mine şi mi-a dat sperante, lui MM pentru că a fost alături de mine la orice greşeală pe care am făcut-o şi tuturor celor care au fost în spatele acestei echipe frumoase. Le mulţumesc colegilor mei pentru că m-au acceptat în familia lor, pentru cum s-au purtat cu mine. Îi mulţumesc şi familiei mele, care mereu m-a sprijinit şi mi-a spus că sînt cel mai bun. Le mulţumesc suporterilor care au fost alături de mine şi care m-au încurajat. M-am întors la Sampdoria şi promit că nu vă voi uita".

Titlul 25 expus în mall
Suporterii stelişti care vor să aibă o amintire cu ultimul trofeu cîştigat de către Steaua au şansa de a se poza cu el în magazinul sponsorului tehnic al echipei, Nike. Trofeu de campioană va fi expus în perioada 26 mai - 2 iunie la mall-ul AFI Cotroceni. Tot în această perioadă, fanii echipei îşi pot achiziţiona tricoul de campion naţional care a fost purtat de jucători la festivitatea de premiere de pe Arena Naţională. Un astfel de tricou cu logoul original al firmei producătoare, inscripţionat pe spate cu numărul 25, costă 149 de lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dash.berlin
dash.berlin  •  22 Iunie 2014, 13:37
Postat de adianghelescu pe 27 Mai 2014, 11:16

PAI CE BALGRADEAN E FOTBALIST EU NU STIU DE CE NU A FOST AMENDAT CA AVAZUT MECIUL FARA BILET

: ))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Mai 2014, 16:29

drum bun si astuia si sa ii dorim succes chiar daca va evolua la victoria melbourne.

solomon_i
solomon_i  •  27 Mai 2014, 11:53

Dupa ce ieri si-a facut datoria la Zagreb, Latovlevici azi de dimineata evolua cu succes la Roma...dupa masa se pare ca va apara culorile echipei franceze Saint Ettiene...! Oare deseara unde va juca ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează