FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un jucător nou pentru Bratu! A crescut la PSV și va fi testat în amicalul de joi

Thomas Horsten (stânga) în tricoul lui FC Eindhoven
Thomas Horsten (stânga) în tricoul lui FC Eindhoven

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 21:41

Dinamo se află în Polonia, unde se pregătește pentru noul sezon. Antrenorul Florin Bratu așteaptă în continuare întăriri pentru a-și completa lotul în vederea noului sezon.

Până acum au venit Sergiu Popovici, Deian Sorescu și Mircea Axente, iar de azi tehnicianul lui Dinamo are la antrenamente un nou jucător.

Este vorba despre Thomas Horsten, fotbalist olandez de 24 de ani care se pregătește cu Dinamo și probabil va fi testat în meciul de mâine cu Arka Gdynia, locul 12 în ultimul sezon din Polonia.

Olandezul este fundaș dreapta la bază, post pe care îl va avea concurent pe Laurențiu Corbu, dar poate fi folosit și la închidere. A crescut la academia de fotbal a celor de la PSV, adunând meciuri la naționalele U18 și U17 ale Olandei.

N-a confirmat la PSV și a fost lăsat liber de contract, iar în 2014 a fost luat de USD Cavese 1919, formație din ligile inferioare din Italia. Apoi a mers la FC Eindhoven, unde a evoluat din 2015 până în prezent.

125.000 €este cota lui Thomas Horsten pe transfermarkt.com

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
iceteenwolf
iceteenwolf  •  05 Iulie 2018, 00:11

Care sunt acei tineri jucatorii de pe la noi care ar trebui promovati. Ca pe Corbu il tot promovam an de an si tot petarda este la fel si Olteanu. Sa-i vedem pe cei 3 sau 4 din aparare daca sunt ceva de capul lor Dima, Ciobotariu, Ehman si Ricardo Grigorie. Poate din astia 4 reuseste si Bratu sa faca 1 ,2 de nationala mare.Din cei 4 pana acum doar Ricardo Grigore si Ciobotariu promit. Cred ca Bratu ar trebui sa schimbe sistemul si sa joace cu 3 fundasi

drack009
drack009  •  04 Iulie 2018, 23:11

Se aduc toți iluștrii necunoscuți de prin toate ligile inferioare din lume când s-ar putea promova câțiva tineri jucători de la noi. Iar apoi ne mirăm că avem rezultate slabe peste tot...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează