FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Timișoara se umple de stadioane :D » Al treilea proiect anunțat în ultimii 3 ani: „Țineți-vă tare! Vă spun pentru prima dată”

La Timișoara se pregătește construirea mai multor stadioane noi
La Timișoara se pregătește construirea mai multor stadioane noi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 15:12

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a vorbit din nou despre construirea unui stadion de fotbal. În cadrul unei conferințe de presă, edilul a dezvăluit că speră ca arena să fie finalizată pe parcursul anului 2021. E al treilea proiect anunțat în ultimii 3 ani!

„Țineți-vă tare! Vă spun ceva despre care nu am vorbit intenționat până acum, nu pentru că mi-a scăpat. Avem contract semnat în urma unei licitații pentru studiul de fezabilitate, pentru construire unui stadion pe structură metalică strada Calea Buziașului.

E alt proiect decât cel care urmează să fie stadion de rugby, dar despre care eu am spus că va servi și la alte sporturi, pentru că stăm foarte prost la capitolul stadioane. Ne-a venit contractul semnat de câștigător, mai trebuie mici formalități. Ne înțelegem cât de curând, e o chestiune de zile, poate maximum săptămâna viitoare. Se va da ordinul de începere a lucrarilor.

Sper să fie finalizat pe parcursului anului 2021. O să vedem după ce studiul de fezabilitate e gata ce va spune proiectantul. Din informațiile pe care le am, construcția merge mult mai rapid decât cea clasică", a spus Robu, potrivit Prosport.

15.000 de locuriar urma să aibă noul stadion din Timișoara, construit pe Calea Buziașului

Timișoara, capitala stadioanelor noi :)

E pentru a treia oară în ultimii trei când primarul Nicolae Robu anunță construcția unui stadion modern la Timișoara:

VIDEO Cum se prezintă stadioanele din Giulești si Ghencea

Citește mai multe știri de actualitate:

Sacrificiul impresionant al copilului Claudiu Niculescu, povestit în direct: “Dormeam într-o baracă înghețată. Mergeam 3 kilometri pentru un ceai cu o felie de pâine și două bucăți de parizer”

Care a fost secretul faimosului cuplu N&D: „Ne simțeam, nu trebuia să vorbim, nu trebuia să ridicăm privirea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2299296480376562
Florin Băcanu  •  29 Aprilie 2020, 21:09

Daca vorbeste de un nou stadion cu mai putin de 30. 000 locuri la nivelul unui asemenea oras, asta e o dovada clara de LIPSA DE SERIOZITATE ! Cum e posibil sa fie demolat un stadion de 31.000 de locuri (cred ca era capacitate chiar mai mare (poate chiar 40.000)) si sa se construiasca un stadion cu doar 15.000 locuri ?!!! Si culmea , asta in conditiile in care acolo e loc si pentru un STADION GIGANT !!! Asta e chiar ridicol !!! Sa speram sa respectivul Domn Primar se va trezi la realitate si va pune problema unui stadion cu o capacitate cel putin la fel de mare cu a celui care a fost !!! Dar daca face si un PAS INAINTE si va pune problema unui stadion de cel putin 40.000 de locuri atunci este si mai bine ! Daca nu sunt fonduri pentru asa ceva, atunci sa nu-l mai faca acum, si ... cand vor fi fonduri suficiente pentru ceva GRANDIOS sa se apune de treaba atunci ! E mai bine sa se mai astepte pentru ceva serios, decat sa se faca ceva negrandios doar ca sa se faca mai repede ! Sunt eu sigur ca in cel mult 5-10 ani poate chiar mai repede vor fi posibilitati de constructie chiar si pentru un station de ... 50.000 de locuri !!!

2299296480376562
Florin Băcanu  •  29 Aprilie 2020, 21:06

Daca vorbeste de un nou stadion cu mai putin de 30. 000 locuri la nivelul unui asemenea oras, asta e o dovada clara de LIPSA DE SERIOZITATE ! Cum e posibil sa fie demolat un stadion de 31.000 de locuri (cred ca era capacitate chiar mai mare (poate chiar 40.000)) si sa se construiasca un stadion cu doar 15.000 locuri ?!!! Si culmea , asta in conditiile in care acolo e loc si pentru un STADION GIGANT !!! Asta e chiar ridicol !!! Sa speram sa respectivul Domn Primar se va trezi la realitate si va pune problema unui stadion cu o capacitate cel putin la fel de mare cu a celui care a fost !!! Dar daca face si un PAS INAINTE si va pune problema unui stadion de cel putin 40.000 de locuri atunci este si mai bine ! Daca nu sunt fonduri pentru asa ceva, atunci sa nu-l mai faca acum, si ... cand vor fi fonduri suficiente pentru ceva GRANDIOS sa se apune de treaba atunci ! E mai bine sa se mai astepte pentru ceva serios decat sa se faca ceva negrandios doar ca sa se faca mai repede ! Sunt eu sigur ca in cel mult 5-10 ani poate chiar mai repede vor fi posibilitati de constructie chiar si pentru un station de ... 50.000 de locuri !!!

ray51
ray51  •  29 Aprilie 2020, 15:34

Sa vedem, zise orbul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close