FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Un nou stadion de lux în România! Va avea 31.000 de locuri și va costa 50 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 08:52

Pe lângă arenele din București și cele de la Arad, Craiova și Târgu-Jiu, un alt stadion modern ar putea apărea în România.

Primăria Timișoara vrea să construiască o arenă modernă în locul stadionului "Dan Păltinișanu" și speră să primească un aviz favorabil.

Potrivit primelor informații, investiția s-ar ridica la 50 de milioane de euro, iar noul stadion ar urma să aibă 31.000 de locuri.

"Acest proiect este pe lista cu obiective de investiții la Compania Nationala de Investiții. Sperăm să facă și pasul următor și să ajungă să fie finanța", a declarat primarul Nicolae Robu pentru ziare.com.

Actuala arenă din Timișoara a fost construită în 1963 și are 33.000 de locuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  06 Iulie 2017, 08:59

Asa se incepe. Pleci de la 50 mil euro si la final ajungi la dublu si ceva. Arena Nationala a plecat de la 119 mil euro si a ajuns la 250 mil euro (cel putin!).

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2017, 07:43
Postat de Octavian Boran pe 05 Iulie 2017, 22:14

Vreti sa spuneti ca Tg-Jiu merita Stadion nou ei care , nu mai au echipa de fotbal in Liga 1 iar un oras ca si Timisoara nu? Hai sa fim seriosi!

Problema nu e ca Timisoara merita sau nu. Nu se pune bine chestiunea . Banul public si cheltuirea acestuia. S-au inchis scoli ,spitale ,caminele de batrani sunt cele de pe vremea comunismului ,ar fi multe de spus.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2017, 07:40
Postat de fangigi pe 05 Iulie 2017, 15:39

Cel mai bun exemplu e Clujul, unde noua arena este o hurdugaie cat toate zilele ce sta mai mult nefolosita! Are si pista de atletism, dar nu prea se joaca acolo nici fotbal, nici atletism nu se face!

"Lista rusinii" ,adica investitiile ce creeaza datorii incepe cu primul loc : Arena Cluj. Cateva milioane bune de euro se aduna anual datorie din cauza acestui stadion . Echipa din Liga1 ,CFR are propriul stadion . Acum cativa ani ,s-au inchis scoli si spitale. Sute . In schimb s-au construit sali de sport in toate catunele.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează