FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Încă un transfer la Pandurii » După Sânmărtean, gorjenii au adus un golgeter din sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 10:44

După transferul lui Lucian Sânmărtean, gorjenii s-au înțeles și cu golgeterul sezonului trecut din liga a doua, Valentin Alexandru.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a evoluat la Dunărea Călărași și s-a pregătit cu Rapid pe timpul verii, însă jucătorul a decis să plece, având în vedere situația complicată a giuleștenilor, după cum informează Digi Sport.

"Ma bucură enorm acest transfer. Mulțumesc managerului meu, Anamaria Prodan, președintelui Narcis Răducan și antrenorului Grigoraș pentru că au avut încredere în mine și au considerat că pot juca la acest nivel alături de nume mari din fotbalul românesc", a spus fotbalistul pentru GSP.RO.

Printre echipele la care a mai evoluat Valentin Alexandru se numără Săgeata Năvodari, CS Otopeni, și FC Clinceni. Cota sa pe site-ul transfermarkt este de 300.000 de euro, însă gorjenii nu vor plăti această sumă pentru achiziție, ci vor ceda 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului, de la Pandurii.

25 de goluri
în 32 de meciuri a înscris Valentin Alexandru în sezonul trecut al Ligii a II-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
198939213804366
Adrian Addryano  •  26 Iulie 2016, 19:42

Eu sper să îl tină picioarele că valoare are,chiar si la 36 de ani este mult peste nivelul unor fotbalisti mult mai tineri care habar nu au să facă o preluare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Iulie 2016, 18:59

Chiar nu vă intrebati de ce a venit Sinmărtean la o echipă muribundă ? E simplu ! El e un jucător terminat care mai poate face doar două driblinguri la centrul terenului, chestie care o poate face și Lupu și alții la 50 de ani, apoi dacă era bun de ceva nu il opreau aia acolo ?! Deci nici măcar în lumea arabă nu mai poate face față și noi il aducem pentru o pasă (dacă apucă să o facă) !

catalynn
catalynn  •  26 Iulie 2016, 15:05
Postat de dinamo_fan pe 26 Iulie 2016, 12:42

pentru liga 1 sunt transferuri mari. Sanmartean bate de unul singur cel putin o treime din echipe.

Tu te mânjești răspunzând unuia care linge clanțele la Palat?! Acum e cică "noua galerie", vai mana lor, niște trădători ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează