FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prunea, acuzat pentru situația de la Dinamo: „Se plânge la TV, dar echipa e aici și din cauza lui” + doi jucători importanți, DISTRUȘI la GSP Live

Dinamo tremură pentru evitarea retrogradării +14   FOTO
Dinamo tremură pentru evitarea retrogradării

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2020 08:34 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 08:38

Dinamo joacă azi în deplasare cu Academica Clinceni, iar echipa lui Adrian Mihalcea are doar varianta victoriei pentru a ieși din zona fierbine a clasamentului. Între timp, problemele interne ale clubului continuă să fie dezbătute de nume importante din istoria clubului. 

  • Academica Cliceni - Dinamo e azi, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Invitat recent la GSP Live, Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost atacant la Dinamo la finalul anilor '80, a criticat dur situația actuală din club. A pus rezultatele dezastruoase și pe seama lui Florin Prunea, fostul manager general al echipei, și a criticat mai mulți jucători, printre care mijlocașii Diego Fabbrini (29 de ani) și Valentin Lazăr (30 de ani). 

„Încă din turul campionatului, eu tot am avertizat că o să avem viață grea. Mai grav e că, după ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat cu Mircea Rednic, Prunea spunea că va face o epurare a fotbaliștilor aduși de Rednic. O să-mi pară rău pentru Florin, dar echipa se află aici și din cauza lui

Acum se plânge pe la televiziuni că n-are nicio vină. A adus niște jucători care au rezultate mai slabe decât cei de anul trecut, sunt cele mai slabe rezultate din istoria echipei. N-ai de ce să te agați, n-ai nicio speranță. 

În apărare n-ai cu cine să te aperi, s-a văzut în aceste cinci meciuri, iar în atac n-ai cu cine să marchezi. Suntem cam praf, pe toate compartimentele. Văd echipe care au ritm de joc, răutate, care au dorință de a câștiga. Noi n-avem ritm, n-avem un lider, n-avem absolut nimic. Tare mi-e frică să nu spun pentru puțină vreme că am jucat la o echipă care a fost cândva Dinamo”, a spus Vaișcovici, la GSP Live. 

Vaișcovici: „Fabbrini e o minciună, Lazăr e o păcăleală”

„Fabbrini e o minciună, eu cred că el nu juca nici în C2 în Italia. Ăia acolo joacă, îi pun o contră și iar stă cu piciorul în mână. Crezi că degeaba au renunțat bulgarii la el? 

Cât a fost țărănușul de Nistor, a jucat extraordinar pentru noi. El dădea tonul. Lazăr e o păcăleală. Mihai Popescu face greșeli peste greșeli, Sorescu nu mai joacă la fel cum o făcea când îl avea pe Nistor”, a mai declarat fostul atacant al lui Dinamo. 

VIDEO. Gabi Răduță, dialog în direct cu Claudiu Vaișcovici

FOTO. Viitorul - Dinamo 1-0, cele mai tari imagini:

+10 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu, fără rețineri despre situația de la Dinamo: „E un management prost, nu trebuie să ne ascundem!”

Dinamo a amânat o problemă uriașă! A reușit să prelungească un contract buclucaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno
creeperno  •  05 Iulie 2020, 22:49

Tinerii nu sunt antrenati de multa vreme

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Iulie 2020, 19:33

STRATON - OLTAY , DUDEA , EHMANN , SORESCU -MIHAIU , MAGUREANU , V.LAZAR - C.STAN(l.gheorghe) , NEICUTESCU , BANI(sin) !!!

coolsteaua100
coolsteaua100  •  05 Iulie 2020, 12:53
Postat de saramago pe 05 Iulie 2020, 10:33

Academica din Clinceni nu poate câștiga la infinit cu 1-0.

am facut plangere la dna bai academia clinceni. daca pierdeti astazi cu dinamo9999p va manca puscaria.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează