FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - DINAMO

Încăierare între Astra și Dinamo » Dănciulescu: "Faceți lucruri urâte!" vs Dani Coman: "Ar trebui să fiți mai inteligenți"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 13:43

Prețul exagerat al biletelor de la meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo București, programat joi, 20 decembrie, de la ora 20:00, a fost mărul discordiei între cele două formații din Liga I.

Cei de la Astra Giurgiu au stabilit ca prețul unui bilet la meci să fie de 50 de lei. Preț considerat extrem de piperat de cei de la Dinamo.

"Mi se pare o chestie urâtă, o chestie care nu ar trebui să aibă loc în fotbalul românesc. Ne întrebăm apoi de ce îndepărtăm lumea de la stadion , de ce nu mai vin suporterii aproape de echipă, de ce lumea nu se mai implică în fotbal. În loc să chemi lumea la stadion, să joci pe un teren arhiplin, atmosfera să fie una de meci mare, mai ales că între Dinamo şi Astra a existat o oarecare rivalitate în ultimii ani. Dar din punctul meu de vedere este un lucru urât", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Apoi, a continuat:

" Întotdeauna le-a fost un pic teamă de suporterii noştri, asta este clar, şi punând biletele aşa de mari, cred că suporterii noştri nu vor fi prezenţi. Dar vă asigur că ei vor fi acolo, alături de noi, şi vor fi în număr cât mai mare".

Dani Coman, președintele Astrei, a răbufnit în direct la PRO X:

”Fiecare club îşi face strategia în felul său. I-aş ruga să termine cu ironiile astea ieftine. Astea se folosesc în spatele blocului. Dinamo a rămas cea mai mare echipă din fotbalul românesc, ţinând cont de numele pe care îl poartă Steaua. Ar trebui să fie un pic mai inteligenţi”.

Astra Giurgiu este pe locul 6 în clasament, cu 28 de puncte. Rivala de joi, Dinamo este pe locul 11, cu 22 de puncte.

Vezi și: EXCLUSIV Continuă războiul de la distanță » Răspuns pentru Alexandru David: "Aceste ironii nu-și au locul la nivelul la care am ajuns"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
847153178690789
Ticu Troya  •  19 Decembrie 2018, 17:46

Mai baieti , ati vandut abia 13 bilete pe propriul teren , de unde sa umpleti voi un stadion in deplasare !!? Danciu a vazut prea multe filme erotice !

104343947122875
Anton Pan  •  19 Decembrie 2018, 17:35

Clubul militienesc a ajuns la apogeul ridicolului. O echipa neputincioasa, o conducere de tot rasul (neginita, corbul atarnat, strambul) si o galerie formata din circarii de l PCH, specialist in scenografii pentru meciurile Stelei si in spartul portilor deschise! Doar dinamo Bucuresti cel mai prost banc cu militieni esti!

minell73
minell73  •  19 Decembrie 2018, 17:34
Postat de chromophobia pe 19 Decembrie 2018, 14:10

Are perfecta dreptate Danciulescu.Astra p--ii.Nu merg 5 giurgiuveni la meci.Sa retrogradeze

Vezi ca rautatea nu duce la nimic bun. Astra a ramas inca o echipa bunicica,si i-a cam taiat marunt pe dinamo si fcsb in ultimii ani. Cat despre retrogradarea astrei,mai bine va uitati la clasament. Daca dinamo o fura la giurgiu,sansele ca echipa voastra sa ajunga la retrogradare,sunt de 70-80%. Sa nu credeti niciodata ca daca sunteti din bucuresti,voi trebuie sa stapaniti fotbalul. Mai bine va duceti si va sustineti echipa,decat sa dati in altii. Sunteti constienti ca dinamo scoate cel mult 1 punct la giurgiu,si de aici incepe frustrarea. Pe voi,fanii dinamovisti,va stiam altfel. Nu intrati in aceiasi oala cu ametitii aia de la fcsb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează