FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Încep jocurile pentru şefia FRF. Dragomir îl somează pe Lupescu: "Vrea preşedinte? Să treacă pe la mine, altfel..."

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 15:13

Mircea Sandu îşi menţine poziţia că în 2014, cînd vor avea loc viitoarele alegeri la FRF, nu va mai candida pentru un nou mandat, lucru care agită lucrurile în culise în privinţa succesorului său.

Dumitru Dragomir a analizat şansele celor despre care s-a scris că ar putea candida. A făcut-o în emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

"Cine ar fi mai nimerit dintre Hagi şi Gică Popescu? Oricare, eu îi susţin pe amîndoi, aşa cum îl susţin şi pe Chivu dacă el va dori să candideze. Ionuţ Lupescu? E, aici e altă poveste. el e un băiat inteligent, însă dacă vrea preşedinte la FRF, atunci înainte trebuie să aibă o discuţie lămuritoare cu mine. Altfel nu se poate, trebuie să punem nişte lucruri la punct, încă nelămurite din momentul în care el a fost la federaţie. Să se gîndească la faptul că dacă nu va avea sprijinul meu, nu va fi niciodată în viaţa lui şef la Casa Fotbalului", a anunţat Dragomir.

Totuşi, Mitică ia în calcul şi o variantă surpriză. "Retragerea lui Mircea Sandu m-a pus pe gînduri, s-ar putea să-l urmez şi eu şi să nu-mi mai doresc şi al cincilea mandat în fruntea LPF", a declarat Dragomir. Alegerile la Ligă vor avea loc tot în 2014, dar după cele de la federaţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
atentu
atentu  •  01 Ianuarie 2013, 20:43

A vrut sa spuna : " sa treaca pe la mine pe la Jilava in vizita ... !

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  20 Decembrie 2012, 09:23

Sa treaca sa dea spaga. Mori in lanturi militian prost.

gerula666
gerula666  •  20 Decembrie 2012, 02:40
Postat de misucfr pe 19 Decembrie 2012, 18:40

Mitica dute unde si-antarcat Mutu iapa !!!

Si-a intarcat MUTU iapa si GSPul nu stie!!? :D Mama-mama ce se mai lupta astia acuma pentru TRON. Sa fi presedinte la FRF, LPF, PLMF astazi , este exact ca pe vremuri in eviul mediu cu boieri si voievozi. Astia isi lasa mostenire scaunul de la FRF si LPF ca pe un tron, de parca e al lor adus de acasa....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează