FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Începe cu o migrenă » Primul meci oficial pe 2016 îl va obliga pe Rednic la improvizaţii

Anton a venit tîrziu în Ștefan cel Mare, dar s-a integrat rapid și a devenit om de bază în angrenajul lui Rednic
Anton a venit tîrziu în Ștefan cel Mare, dar s-a integrat rapid și a devenit om de bază în angrenajul lui Rednic

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2015 00:00

Trei titulari, Anton, Filip şi Nedelcearu, nu vor putea fi folosiţi contra Botoşaniului, din cauza cumulului de cartonaşe.

Dinamo a impresionat pe final de sezon, a bifat 7 meciuri consecutive fără eşec, dintre care 5 victorii, însă prima rundă a lui 2016, cu FC Botoşani, acasă, la jumătatea lunii februarie, îi va cu siguranţă mari bătăi de cap.

Trei fotbalişti ies din schemă din start, toţi titulari: fundaşul stînga Steliano Filip, plus cei doi închizători, Paul Anton şi Ionuţ Nedelcearu!

Respectivii absentează din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Filip şi Nede au, fiecare cîte 9, Anton a bifat 4, trei la Dinamo, unul rămas de la Pandurii.

Partea bună pentru primii doi, în special, este că acele cartonaşe galbene se vor şterge în play-off, după ultimele 3 etape din sezonul regulat, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să stea după fiecare avertisment încasat.

Doar că împotriva moldovenilor, Rednic nu va avea nici un închizător valid. Va fi obligat la improvizaţii dacă nu i se va aduce măcar un mijlocaş central, care să poată face şi faza defensivă.

2 jucătoridin actualul lot mai pot fi folosiţi cu Botoşaniul ca mijlocaşi centrali defensivi, ambii utilizaţi foarte rar în toamnă: Ionuţ Şerban şi Andrei Tîrcoveanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Decembrie 2015, 16:03

daca stai sa aduni greseli flagrante Dinamo a avut ajutor tot sezonul doar ca a avut Steaua in meciul de la Pitesti cu Astra. iar raportul de cartonase rosii e ceva gen 6-1 pentru ca impotriva stelei nu e voie sa dai rosu sau penalty in liga 1..nici macar cand se joaca volei prin careu (vezi ambele meciuri cu Viitorul). important e sa stim noi si publicul obiectiv cu sta situatii pentru ca anumite dobitoace nu mai pot fi aduse pe calea cea dreapta, nici macar cu medicamente.

zecs93
zecs93  •  26 Decembrie 2015, 01:47
Postat de conasu_boeru pe 25 Decembrie 2015, 22:53

A zis de meciul cu Petrolul, dar si acolo Varga si Mousa trebuiau sa fie eliminati !

Da frate n-ai cu cine, pai *** la fiecare meci al nostru spune ca e blat, dinainte sa-l vada sau daca nu l-au vazut isi dau ei cu parerea la anumite faze !!! Recunosc ca la meciu ala cu Petrolul golu nostru marcat de bizon a fost in urma unui fault la portar si ca scoru cel mai echitabil era un egal dar la *** nu ai sa vezi unu care sa recunoasca ca a castigat in urma unor hotzii de meciuri !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  26 Decembrie 2015, 01:44
Postat de 1745flo pe 24 Decembrie 2015, 21:43

Nu joaca Anton cu Botosanii? Nu-i nimic, intra Radut!

radut care nu mai vine

Vezi toate comentariile (20)
Comentează