FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo nu scapă de Bonetti » Mesaj de ultim moment dinspre italian: „Rezilierea e abuzivă!”

Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui Dario Bonetti, contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo
Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui Dario Bonetti, contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 19:33 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 00:30

Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui Dario Bonetti, contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo. Totul în timp ce clubul din Ștefan cel Mare a bătut palma cu noul tehnician, Mircea Rednic.

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. - legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. - infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria, prin intermediul Gazetei.

Cum se simte italianul? „Se tratează și va fi disponibil să-și reia munca în momentul în care va fi sănătos. Deocamdată este bolnav. Există posibilitatea ca Dinamo, în acte, să aibă doi antrenori”, a mai transmis soția antrenorului.

Dinamo nu are emoții în privința lui Dario Bonetti

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat la finalul săptămânii precedente că Dario Bonetti (60 de ani) nu mai este antrenorul „câinilor”. 

Întrebat de ce Dinamo a așteptat aproape două săptămâni să recurgă la această decizie, deși legea i-ar fi permis să nu-l mai aștepte pe Bonetti, Zăvăleanu a motivat întârzierea într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor: 

„Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”.

Din informațiile GSP, Bonetti este cu salariul la zi, achitat până la 15 septembrie inclusiv.

Aflat în Italia, de unde a anunțat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Dario Bonetti a condus ultima oară Dinamo în derby-ul cu FCSB, 0-6. De-atunci, echipa a fost pregătită de interimarul Sorin Colceag.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii și nu mai puțin de 6 înfrângeri. Italianul a preluat echipa chiar înainte de startul sezonului.

Mircea Rednic a bătut palma cu Dinamo! Primele declarații: „De mâine mă prezint la antrenamente”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Rednic = COLAPS! Alarmă la Dinamo: „Numai la noi e posibil!”

Mircea Rednic anunță următoarele transferuri de la Dinamo: „Gnohere? S-ar putea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  29 Septembrie 2021, 22:37

Din beţie te trezeşti, din prostie niciodată!

arsenie_b
arsenie_b  •  29 Septembrie 2021, 20:42
Postat de ce_prosti_sunt_fcsbistii_astia pe 29 Septembrie 2021, 20:13

traiasca partidul FC FCSB !!!

Lasă că tu ești cel mai mare prostălău

ce_prosti_sunt_fcsbistii_astia
ce_prosti_sunt_fcsbistii_astia  •  29 Septembrie 2021, 20:13
Postat de Giugiuca Irinel pe 29 Septembrie 2021, 19:47

Mda..dar tanti soția avocat....sa știți că nu s a reziliat unilateral din cauze medicale...ci din cauze sportive..catastrofale..!

traiasca partidul FC FCSB !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează