FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 0-0

Incident neplăcut la meciul dintre CS U Craiova și Pandurii: "Am luat foc, ne-am schimbat în parcare!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 19:12

Înaintea meciului dintre CS U Craiova și Pandurii, scor 0-0, vestiarul gorjenilor a luat foc. Edward Iordănescu a povestit și a spus că echipa sa a fost nevoită să se schimbe în parcare.

"Ne-a luat foc vestiarul înainte de meci. Ne-am schimbat în parcare. Nu-i normal ce se întîmplă. Noi facem sacrificii, facem eforturi psihice. Noi oferim condiții adversarilor. Nu-i normal să fim tratați așa cum am fost aici încît să luăm foc", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

...despre meci: "Jucăm toate meciurile în deplasare, avem o echipă nouă. Important e că acumulăm puncte.  E bine că ne-am păstrat distanța față de Craiova. Îmi doresc să construim mai mult, dar totul se va rezolva în timp. Pandurii e în progres în acest moment. Am plecat în cantonamentul de vară cu 13 jucători, restul au venit pe parcurs. Îmi felicit jucătorii pentru determinare". 

...despre Săpunaru: "Săpunaru nu era în primul 11 azi pentru că nu e pregătit. Mrjlak trebuia să joace, dar s-a accidentat și l-am băgat pe Săpunaru. El se pregătește să ajungă la același nivel cu ceilalți și să poată juca 90 de minute. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mvradulescu
mvradulescu  •  27 Septembrie 2015, 10:10
Postat de steaua1986forever pe 26 Septembrie 2015, 22:10

Eu cred ca ar trebui sa inceapa investigatia cu privire la autorul incendiului printre userii de pe gsp......Sunt multi pe aici care cum aud numele "Iordanescu" incep sa urle la luna, sa muste, *** etc....

Prea mult subiectivism în comentariile unora, ca să merite măcar o umbră de atenție ! Şi mie îmi pare rău că nu a reușit echipa craioveană să ia toate punctele, însă de aici și până la mizeriile care-i bântuie pe unii dintre cei ce-și exprimă "punctul de vedere" potrivit propriei capacități intelectuale, e cale lungă ... Singurul fapt pozitiv constă în faptul că știu să citească și în oarecare măsură să scrie !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Septembrie 2015, 22:10

Eu cred ca ar trebui sa inceapa investigatia cu privire la autorul incendiului printre userii de pe gsp......Sunt multi pe aici care cum aud numele "Iordanescu" incep sa urle la luna, sa muste, *** etc....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  26 Septembrie 2015, 21:33

Tatare taci ca esti prost rau .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează