FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HAPOEL BE'ER SHEVA 1-1

Incredibil! Bătaie între amanta și soția unui fotbalist de la FCSB, în timpul meciului cu Hapoel Beer Sheva: "Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat"

Ovidiu Popescu Foto: Cristi Preda
Ovidiu Popescu Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 18:11

În timpul partidei dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, rezultat care le-a asigurat roș-albaștrilor prezența în primăvara europeană, în zona lojelor ar fi avut loc un scandal uriaș.

Alina și Gabriela, soțiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii, ar fi agresat o tânără, Ada, pe motiv că aceasta ar fi întreținut relații sexuale cu Ovidiu Popescu, cel poreclit de Becali "Lampard", scrie Spynews.

Cele două neveste de fotbaliști ar fi văzut-o pe Ada, tânăra agresată, când a apărut la stadion, și atunci au pus la cale un plan de răzbunare.

"Cât de mult am aşteptat clipa asta, ca să te bat", i-ar fi spus Alina Popescu rivalei sale, pe care, alături de Gabriela Pintilii, a încolțit-o într-o toaletă, scrie sursa citată.

Ada s-a ales cu mai multe traumatisme în zona capului și a membrelor după acest scandal și a ajuns la Spitalul Floreasca din București.

În plus, amanta lui Ovidiu Popescu (foto jos) a depus și o plângere la poliție împotriva Alinei: "Am venit să depun o plângere în urma unei agresiuni de pe Arena Naţională. Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la FCSB, mai exact soţia lui Ovidiu Popescu, Alina.

Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital. Acum am venit să depun plângere. Nu e normal, dar din punct de vedere moral ştiu că am greşit".

clipboard01Sursa foto: Spynews

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (55)
mere_acre
mere_acre  •  04 Noiembrie 2017, 13:37

bă, mi-a spart vasu' ! țineam la wc-u' ăla !

gumbo
gumbo  •  04 Noiembrie 2017, 09:23

scandal uriaș. scandal uriaș. scandal uriaș

120837085134090
Ion Minciu  •  04 Noiembrie 2017, 08:35

GSP ajunge acest comentariu.A zis Gigi Becali sa incetati cu acest subiect.Clar?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează