FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Incredibil! Cu ce au ajuns să se laude șefii FCSB: "Avem onoarea de a face parte dintr-un top select" :D

Fontul folosit de FCSB +3   FOTO
Fontul folosit de FCSB

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 09:03

Eliminați din cupele europene de Rapid Viena, steliștii se mândresc că au fost incluși în top 10 mondial cu fontul de pe echipamentele de joc.

" FCSB se simte onorată". Este începutul mesajului postat ieri de oficialii roș-albaștrilor pe contul de Facebook. Aceștia au găsit un capitol inedit la care se pot compara cu marile echipe ale continentului şi nu numai: fontul folosit pe echipamentele purtate de jucători.

"FCSB are onoarea de a face parte dintr-un top select alcătuit de un site specializat în analizarea echipamentelor de joc din lumea fotbalului. Veți vedea că fontul folosit pentru echipamentele de joc ale FCSB în acest sezon a fost inclus în primele 10 din lume", au scris steliștii pe Facebook, ei fiind pe locul 9 în topul realizat de site-ul footyheadlines.com.

Mihai Stoica se ocupă de alegerea tricourilor și a fonturilor. "Eu mă ocup de programul echipei, de tot ce înseamnă activitatea cotidiană până în cele mai insignifiante detalii, gen fontul folosit la inscripționarea echipamentului de joc sau ținutele oficiale pentru cupele europene. La ora asta, lucrez la cantonamentele din iarnă, în timp ce alții nu știu nici când se reia campionatul", spunea MM într-un interviu acordat Gazetei.

 

Fontul de pe echipamentele FCSB, in Top 10 mondial! FCSB are onoarea de a face parte dintr-un top select alcatuit de un...

Posted by FCSB on Thursday, September 20, 2018

Cum arată topul fonturilor cu care se mândrește FCSB

1. Real Madrid
2. Barcelona
3. Juventus
4. PSG
5. Liverpool
6. Inter
7. Lazio
8. Porto
9. FCSB
10. FC Santos

 

Vezi și: MM și-a ales echipa preferată din Liga 1! Câte puncte a strâns la Echipa Fantastică? :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
kos_tyn
kos_tyn  •  21 Septembrie 2018, 10:12

si ce e de rau!?

florianveress
florianveress  •  21 Septembrie 2018, 10:12
Postat de gannicus2014 pe 21 Septembrie 2018, 10:05

altii incendiiaza tribune sau fac coregrafii Disney si se lauda ca sunt intre primele galerii din lume, ca la fotbal mai apar cate-un Knattspyrnufélag sau Elfsborg care le dau capace dupa ceafa

Şi tu eşti în primele locuri în topul prostiei şi slugărniciei, tipice fanilor gigişti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  21 Septembrie 2018, 10:05

altii incendiiaza tribune sau fac coregrafii Disney si se lauda ca sunt intre primele galerii din lume, ca la fotbal mai apar cate-un Knattspyrnufélag sau Elfsborg care le dau capace dupa ceafa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează